GymBeam L-karnitin 3000 Liquid Shot 60 ml

Tento vynikající produkt GymBeam L-karnitin 3000 Liquid Shot 60 ml od kvalitní značky GymBeam snadno můžete pořídit tady teď právě za akční cenu! Nabídka od 26 Kč
Cena: 26 Kč

L-Karnitin 3000 Liquid Shot je zdrojem L-Karnitinu v tekuté podobě. Toto 60 ml balení představuje rychle vstřebatelný a praktický způsob, jak pro sebe zajistit L-Karnitin kdekoliv a kdykoliv. Vyzkoušejte šikovné balení L-Karnitinu v originálních příchutích.

L-Karnitin 3000 Liquid Shot – rychlý a praktický zdroj karnitinu v malé ampulce

L-Karnitin 3000 Liquid Shot je malá ampulka s obsahem 3000 mg tekutého L-Karnitinu. Jde o nejčastější formu karnitinu, která je důležitá pro lidský metabolismus. Karnitin se nachází v každé buňce lidského těla a jeho úkolem je dopravit mastné kyseliny do mitochondrií. Je to důležitý proces, protože mitochondrie zajišťují energii pro buňky. L-Karnitin je rychle stravitelný, a díky kompaktní formě s obsahem 3000 mg i velmi praktický. Ochutnejte jednu z originálních příchutí a mějte tento zdroj karnitinu vždy při sobě.

L-Karnitin 3000 Liquid Shot a jeho výhody

  • populární spalovač tuků
  • L-Karnitin v RTD ampulce
  • obsahuje 3000 mg L-Karnitinu v balení
  • je v praktické a rychle vstřebatelné podobě
  • má originální příchutě

Složení

Příchuť pineapple (ananas): čištěná voda, L-karnitin báze, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, konzervační látka: kyselina sorbová, sladidla: acesulfam K, sukralóza, barviva: beta karoten.

Příchuť grapefruit (grep): čištěná voda, L-karnitin báze, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, konzervační látka: kyselina sorbová, sladidla: acesulfam K, sukralóza, barviva: riboflavin

Dávkování

Před použitím dobře promíchejte. Užívejte 1 ampulku (60 ml) jednou denně.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 60 ml
L-karnitin 3000 mg

Upozornění

Tento výživový doplněk není náhradou pestré stravy. Skladujte na chladném a suchém místě do 25 ° C. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Doporučená denní dávka se nesmí překročit.

Značka: GymBeam
Příchuť grapefruit
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce GymBeam


Top