GymBeam L-Leucin Powder Instant 500 g

Tento výjimečný kus GymBeam L-Leucin Powder Instant 500 g od známého výrobce GymBeam snadno můžete získat zrovna za výprodejovou cenu. Nyní lze objednat jen za 409 Kč
Cena: 409 Kč

L-Leucin je esenciální aminokyselina a nejdůležitější aminokyselina z BCAA. Podílí se na proteinové syntéze, která je důležitá pro růst, udržení a regeneraci svalové hmoty. Je potřebný pro využívání bílkovin ze stravy a jejich následné zpracování.

L-Leucin: nejdůležitější aminokyselina z BCAA, která podporuje proteinovou syntézu

L-Leucin je esenciální aminokyselina, která patří mezi tři aminokyseliny s rozvětveným řetězcem BCAA – leucin, isoleucin a valin. L-Leucin je nejúčinnějším aktivátorem proteinu známého jako mTOR, jehož činnost ovlivňuje syntézu bílkovin. Proteosyntéza nebo syntéza bílkovin je proces, při kterém se vytvářejí bílkoviny, a ty přispívají k růstu a udržení svalové hmoty. Bez dostatku L-Leucinu nedokáže organismus využívat přijaté bílkoviny, a tím budovat a udržovat svalovou hmotu. L-Leucin je v podobě prášku a v jedné dávce produktu přijmete 1 g L-Leucinu, čímž podpoříte aktivaci syntézy bílkovin.

L-Leucin a jeho výhody

  • esenciální aminokyselina
  • podporuje proteinovou syntézu
  • zajišťuje využití bílkovin v těle

Složení

L-leucin (100%).

Dávkování

Základní dávka je1 ga doporučujeme ji užívat jednou denně rozmíchanou ve 200 ml vody nebo džusu.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 100 g
L-leucin 100 g

Upozornění

Výrobek není náhradou pestré a vyvážené stravy. Skladujte v suchu při teplotě do25°C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy mléka, sóji, vajec a ořechů.

Značka: GymBeam
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce GymBeam


Top