GymBeam Podložka na cvičení Puzzle Mat

Tento levný výrobek GymBeam Podložka na cvičení Puzzle Mat od společnosti GymBeam jednoduše získáte právě nyní za výprodejovou cenu! Cena již od 719 Kč
Cena: 719 Kč

Podložka na cvičení Puzzle Mat je praktické fitness příslušenství, které slouží na ochranu podlahy a zároveň nabízí pohodlný prostor na cvičení. Díky pevnému a odolnému materiálu skvěle tlumí pád závaží, což oceníte zejména při domácích trénincích. V balení se nachází 18 kusů ,,puzzlí“, ze kterých si můžete poskládat plochu na cvičení ve velikosti a tvaru, v jakém potřebujete.

Podložka na cvičení Puzzle Mat – poskládejte si pohodlný a odolný prostor na cvičení a tréninky podle vašich představ

Podložka na cvičení Puzzle Mat je praktickou fitness pomůckou, která efektivně chrání podlahu před poškrábáním, avšak tlumí také pád závaží, což oceníte zejména při domácích trénincích. V jednom balení se nachází až 18 kusů ,,puzzlí“, ze kterých si dokážete rychle a jednoduše poskládat plochu na cvičení ve velikosti a tvaru, v jakém potřebujete. Při cvičení na podložce Puzzle Mat rozhodně oceníte i její příjemný, ale zároveň pevný a odolný materiál. Díky praktické velikosti je Puzzle Mat snadno uskladnitelná. Rozměr jednoho kusu podložky Puzzle Mat je 30 x 30 x 1,2 cm.

Značka: GymBeam
Barva Černá

Další produkty z kategorie Podložky na cvičení

Další produkty od výrobce GymBeam


Top