GymBeam Podložka pro uvolnění a masáž zad

Akční kus GymBeam Podložka pro uvolnění a masáž zad s osvědčenou značkou GymBeam snadno můžete získat na našich stránkách teď za výhodnou cenu. Teď v akci 579 Kč
Cena: 579 Kč

Podložka na uvolnění a masáž zad je praktická pomůcka, kterou ocení sportovci a také lidé, kteří tráví celé dny sezením či stáním. Skvěle se hodí na protažení a uvolnění napětí v zádech. Využívá se také s cílem zlepšení flexibility páteře a zad. Má unikátní ergonomický tvar se čtyřmi pozicemi. Díky tomu si ji můžete nastavit do polohy, která vám nejlépe vyhovuje.

Podložka na uvolnění a masáž zad – praktická pomůcka se 4 polohami na efektivní protažení zad a uvolnění napětí během náročného dne

Podložka na uvolnění a masáž zad je účinná pomůcka pro sportovce a lidi, kteří tráví většinu dne sezením nebo stáním. Ideálně se hodí na protažení a snížení napětí v zádech. Řada sportovců tuto pomůcku využívá rovněž s cílem zlepšení flexibility a dosažení většího rozsahu pohybu v zádech a páteři. V neposlední řadě může přispět ke správnému držení těla při stání i sezení.

ergonomický tvar a dá se nastavit do 4 různých poloh. Díky tomu si ji můžete upravit dle vlastních potřeb. První pozice (nejnižší) je vhodná pro začátečníky a rovněž ji ocení jedinci, kteří se chtějí jen lehce protáhnout nebo nejsou příliš ohební. Poté si můžete podložku posunout na vyšší úroveň, což se projeví větším prohnutím v zádech. Zvýšíte tak intenzitu protažení. Na povrchu podložky navíc oceníte vroubkování, které se postará o příjemnou masáž zad.

Používání této pomůcky zvládne opravdu každý. Horní vroubkovanou část stačí z obou stran zasunout do té spodní, která je vybavena rovnoběžnými drážkami pro změnu 4 pozic. Po nastavení požadované úrovně umístěte podložku na zem. Následně se na ni položte tak, aby se nacházela přibližně ve střední části vašich zad. Vaše páteř by pak měla kopírovat střední oranžovou část. Zkuste v protažení vydržet alespoň 10 sekund, poté se zvedněte a cvik můžete zopakovat. Podložku můžete položit také před zádovou opěrku na židli. Poskytnete tak svým zádům extra oporu a zároveň podpoříte správné držení těla při sezení.

Podložku na uvolnění a masáž zad oceníte doma i v zaměstnání. Přinese vám úlevu po náročném dni a skvěle se hodí i na strečink po tréninku.

Podložka na uvolnění a masáž zad a její výhody

  • praktická pomůcka na protažení zad
  • má ergonomický tvar se 4 polohami
  • má vroubkovaní pro masáž zad
  • je vyrobena z polypropylenu (PP)
  • hodí se pro sportovce i lidi, kteří tráví spoustu času vsedě nebo vestoje
  • ideální na protažení po náročném dni
  • vhodná na strečink po cvičení

Rozměry

38 x 25 x 10 cm

Materiál

Polypropylen (PP)

Značka: GymBeam
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Masážní válce

Další produkty od výrobce GymBeam


Top