GymBeam Posilovací EZ tyč LIFTER

Tento unikátní výrobek GymBeam Posilovací EZ tyč LIFTER od společnosti GymBeam můžete najít právě zde za výprodejovou cenu! Ceny již od 2599 Kč
Cena: 2599 Kč

Posilovací EZ tyč LIFTER je obouruční tyč s hmotností 10 kg vyrobená z oceli. Hodí se na cvičení různých svalových partií rukou, jako například ramena, biceps, triceps, předloktí či další patrie. Díky svému zahnutému tvaru umožňuje efektivnější procvičení konkrétních svalů. Má dlouhou životnost a je odolná vůči poškrábání.

Posilovací EZ tyč LIFTER – zahnutá tyč s hmotností 10 kg pro efektivní procvičení svalů rukou a dalších částí těla

Posilovací EZ tyč LIFTER patří mezi obouruční tyče vyrobené z oceli. Má hmotnost 10 kg a díky pochromování je odolná vůči poškrábání. Hodí se na trénink horní části těla, konkrétně například svaly ramen, předloktí, bicepsu nebo tricepsu. Oceníte ji při cvičení francouzských tlaků, bicepsových zdvihů s úzkým či širokým úchytem, tlaků na ramena a dalších cviků. Nemusíte se však omezovat pouze na vrchní část těla. Bez problémů s ní totiž zvládnete procvičit i další svalové patrie, například při cvicích jako rumunský mrtvý tah. Díky jejímu zahnutému tvaru umožňuje efektivnější procvičení svalů, čímž dokáže podpořit jejich růst.

Délka tyče je 120 cm s průměrem rukojeti 28 mm, což zaručí pohodlný a pevný úchop. Nakládací část zvládne kotouče s průměrem 50 mm a maximální nosnost úctyhodných 136 kg. Tyč je tak vhodná nejen pro začátečníky, ale i profesionální kulturisty, powerliftery či jiné silové sportovce. Navíc není náročná na údržbu a díky pochromované oceli odolává korozi. Dá se umístit na stojan a neměla by chybět v žádné dobré domácí posilovně či kvalitním fitku. Součástí balení jsou také uzávěry na zajištění kotoučů, díky nimž vám zátěž nikdy nesklouzne.

K posilovací EZ tyči LIFTER doporučujeme zakoupit i kotouče IRON 51 mm, díky nimž můžete zvýšit náročnost vašeho tréninku.

Posilovací tyč EZ tyč LIFTER a její výhody

  • je obouruční tyč vyrobená z oceli
  • má hmotnost 10 kg
  • má pochromovaný povrch odolný vůči poškrábání a korozi
  • je dlouhá 120 cm
  • její maximální nosnost je 136 kg
  • používá se k procvičení svalů rukou, jako biceps, triceps, ramena, předloktí a dalších částí těla
  • zaručuje pohodlný a pevný úchop
  • její součástí jsou i uzávěry na zajištění kotoučů
  • je vhodná pro začátečníky, ale i profesionální kulturisty či powerliftery
  • hodí se do domácí posilovny i do fitka

Vlastnosti tyče

Vlastnosti
Váha tyče 10 Kg
Průměr rukojeti 28 mm
Délka tyče 120 cm
Průměr tyče (část na nakládání kotoučů) 50 mm
Nosnost 136 Kg

Značka: GymBeam
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Osy k činkám

Další produkty od výrobce GymBeam


Top