GymBeam Posilovací guma Resistance Band Soft

Kvalitní a žádaný výrobek GymBeam Posilovací guma Resistance Band Soft od oblíbené značky GymBeam můžete získat zrovna opravdu výhodně. Aktuálně v akci za 73 Kč
Cena: 73 Kč

Posilovací guma Resistance Band Soft je skvělou pomůckou na domácí trénink s vlastní vahou. Je z velmi odolné termoplastické gumy, díky které je cvičení s ní úplně bezpečné. Tento materiál zároveň zabezpečuje malý odpor, který můžete využít na posílení svalstva při různých typech cvičení.

Posilovací guma Resistance Band Soft pro progresivní domácí trénink s malým odporem

Posilovací guma Resistance Band Soft je praktickým pomocníkem na domácí cvičení s malým odporem. Má flexibilní využití a můžete s ní procvičit všechny svalové partie. Zvládne cviky na spodní část těla, záda, hrudník, ramena, ruce, a dokonce i břicho. Je lehce skladovatelná a vhodná pro ženy i muže.

Posilovací guma Resistance Band Soft je dlouhá 150 cm a vyrobená z velmi odolného materiálu termoplastické gumy, který ji chrání před přetrhnutím. Kromě domácího cvičení se výborně hodí i do posilovny pro ty, kterým chybí sparing partner. Její pomoc oceníte například při benchpressu nebo dřepech. Je však velmi vyhledávaná i u sportovců, kteří trénují wrestling, powerlifting, bojové sporty nebo crossfit.

V naší nabídce najdete i posilovací gumy Resistance Band se středním a velkým odporem.

Posilovací guma Resistance Band Soft a její výhody:

  • je skvělou pomůckou na domácí trénink
  • má vysokou odolnost díky pevnému materiálu
  • je vhodná na procvičení všech svalových partií
  • má délku 150 cm (smyčka)
  • je vhodná na trénink powerliftingu, bojových sportů nebo crossfitu

Rozměry

Rozměry Délka Šířka Tloušťka Odpor
Velikost 150 cm 15 cm 0,3 mm 4,5 kg

Značka: GymBeam
Barva modrá

Další produkty z kategorie Ostatní fitness nářadí

Další produkty od výrobce GymBeam


Top