GymBeam Posilovací klec

Kvalitní a oblíbený kus GymBeam Posilovací klec od známého výrobce GymBeam jednoduše naleznete tady a teď levně! Akční cena již od 25499 Kč
Cena: 25499 Kč

Posilovací klec je multifunkční tréninková pomůcka, která vám pomůže procvičit celé tělo. Konstrukce je z odolného materiálu a vyniká vysokou stabilitou. Můžete na ni odkládat těžké činky, používat k zavěšení posilovacích systémů nebo na ní dělat shyby.

Posilovací klec je nastavitelná multifunkční tréninková pomůcka, se kterou procvičíte celé tělo

Posilovací klec je základní pomůcka, kterou využijí všichni silově cvičící sportovci. Je vyrobena z kvalitní pevné oceli a tloušťka každé stěny konstrukce je 3 mm. Díky tomu dokáže zajistit vysokou stabilitu při cvičení. Aby byla klec co nejvíce univerzální, mají jednotlivé sloupce po celé délce děrování. Ve střední části jsou dírky dokonce ještě hustěji u sebe, a to jen 25 mm (Westside hole spacing). Lépe se tak přizpůsobí výšce každého člověka. Tuto základní pomůcku využijí silově cvičící sportovkyně a sportovci doma i ve fitku.

Díky svému provedení je posilovací klec ideální pro všechny, kteří rádi cvičí s volnými vahami. Stačí na konstrukci umístit J-cup háky, přidat olympijskou tyč s kotouči a můžete ji používat třeba na dřepování. Pokud se rozhodnete klec zkombinovat i s nastavitelnou lavicí, můžete na ní dělat bench-press a další cviky na vrchní část těla. Posilovací klec však využijí i sportovci, kteří při cvičení používají jako zátěž především hmotnost vlastního těla. Konstrukce má v sobě zabudované i 2 hrazdy, které můžete použít při shybech, přitahování kolen ve visu a dalších cvicích. Stejně tak na ni můžete upevnit i závěsný posilovací systém a různé posilovací gumy či expandéry, které vám usnadní cvičení shybů či nabídnou nové možnosti tréninku celého těla.

Posilovací klec má černou barvu nanášenou práškovým vypalováním, díky čemuž má nátěr vysokou kvalitu. I při častém používání tak bude vypadat jako nová. Jde o ideálního pomocníka, kterého využijete při domácím cvičení i tréninku celého těla ve fitku. Balení obsahuje spojovací materiál ke složení dané konstrukce.

Posilovací klec a její výhody

  • multifunkční tréninková pomůcka
  • procvičíte s ní celé tělo
  • je ideální pro trénink doma i ve fitku
  • má pevnou ocelovou konstrukci se 4 nosnými sloupky
  • je maximálně stabilní
  • má nosnost 300 kg
  • díky děrování umožňuje nastavení velikosti
  • ideální pro trénink s vlastní vahou i volnými činkami
  • barva na povrchu je nanesena práškovým vypalováním
  • balení obsahuje spojovací materiál ke složení dané konstrukce

Obsah balení

Balení obsahuje také spojovací materiál ke složení dané konstrukce (6 hranné šrouby, matice a podložky).

Materiál

Ocel

Vlastnosti posilovací klece

Vlastnosti
Šířka 120 cm
Hloubka 120 cm
Výška 230 cm
Nosnost 300 kg

Značka: GymBeam
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Posilovací lavice

Další produkty od výrobce GymBeam


Top