GymBeam Trhačky LIFT Black Grey

Výjimečný a žádaný produkt GymBeam Trhačky LIFT Black Grey od výrobce GymBeam snadno můžete získat zde teď právě ve výprodejové akci. Akční ceny již od 179 Kč
Cena: 179 Kč

Trhačky LIFT slouží pro lepší úchop osy při silovém tréninku. Jeden konec upevníte na zápěstí a druhý pevně omotáte okolo činky. Odlehčíte tak předloktí při tahových cvicích, jako je třeba mrtvý tah. Umožní vám pevnější a stabilnější úchop, což může vést ke zvednutí těžší činky a zvládnutí většího počtu opakování. Podpoříte tak svůj silový potenciál i růst svalové hmoty.

Trhačky LIFT slouží k pevnějšímu úchopu činky, díky čemuž můžete zvednout vyšší váhu a zvládnout větší počet opakování

Trhačky LIFT jsou praktické tréninkové pomůcky, které podpoří váš úchop při zvedání těžkých vah. Patří mezi klasické trhačky, které mají na jedné straně oko na provlečení. Tím vytvoříte smyčku, do níž vložíte ruku a druhým koncem omotáte činku. Díky délce 60,9 cm a šířce 3,8 cm je snadno připevníte k ose. Snížíte tak napětí v předloktí a prstech při tahových cvicích, jako je mrtvý tah. Při zvedání těžkých vah vás tak nebude tolik limitovat síla úchopu a zvládnete třeba i vyšší zátěž a větší počet opakování. Podpoříte tak své silové schopnosti a v konečném důsledku i růst svalové hmoty.

Trhačky LIFT jsou vyrobeny z odolného nylonu. Při svém tréninku je využijí zejména kulturisté, vzpěrači, powerlifteři, crossfiťáci a ostatní sportovci, kteří hledají různé možnosti, jak posílit úchop.

Trhačky LIFT a jejich výhody

  • jsou tréninkové pomůcky pro podporu úchopu
  • slouží ke snížení napětí v předloktí a prstech
  • mají délku 60,9 cm a šířku 3,8 cm
  • jsou vyrobeny z odolného nylonu
  • balení obsahuje 1 pár trhaček na obě ruce
  • jednoduše se používají
  • hodí se na mrtvý tah a další tahové cviky
  • ideální pro kulturisty, vzpěrače a powerliftery

Materiál

100 % nylon.

Rozměry trhaček

Rozměry
Délka 60,96 cm
Šířka 3,81 cm

Značka: GymBeam
Barva černá

Další produkty z kategorie Fitness opasky

Další produkty od výrobce GymBeam


Top