GymBeam ZERO SIRUP coconut bites 6 x 350 ml

Akční a ve slevě kus GymBeam ZERO SIRUP coconut bites 6 x 350 ml pocházející od značky GymBeam snadno naleznete právě teď ve výprodejové akci! Teď za akční cenu 489 Kč
Cena: 489 Kč

ZERO SIRUP coconut bites je bez cukru a má nízký obsah tuku. Přesto si vás ovšem dokáže získat svou hříšně dobrou sladkou chutí. Ve 100 ml má jen 19 kcal, což z něj dělá ideálního parťáka při hubnutí. Nemusíte se tak bát dopřát si větší porci. Skvěle chutná na lívancích i palačinkách. Stejně dobře si ovšem rozumí se snídaňovými kašemi a různými dezerty.

ZERO SIRUP coconut bites je jako stvořený pro všechny milovníky sladkých dobrot, neobsahuje cukr a skvěle se hodí do kaší i na lívance

ZERO SIRUP coconut bites je jako stvořený pro všechny milovníky kokosových dobrot. Hned po prvním vyzkoušení si vás získá chuťově vyladěnými tóny. Ani nebudete chtít uvěřit, že je bez cukru a má nízký podíl tuku. Díky nízkému obsahu kalorií (19 kcal na 100 ml) si ho můžete pravidelně dopřávat dokonce i při hubnutí. Skvěle se hodí k palačinkám, lívancům či vaflím. Nový chuťový rozměr ale dodá také smoothies, kaším, dezertům, tvarohu, proteinové zmrzlině a dalším dobrotám, které vytvoříte v kuchyni.

Pokud tedy hledáte lahodné dochucovadlo bez cukru, které si můžete dopřát i při hubnutí, je tento ZERO SIRUP coconut bites jasnou volbou.

ZERO SIRUP coconut bites a jeho výhody

  • má nízkou energetickou hodnotu
  • ve 100 ml má jen 19 kcal
  • neobsahuje cukr
  • má nízký podíl tuku
  • vyniká lahodnou chutí
  • má ideální konzistenci
  • skvěle chutná s palačinkami, lívanci i vaflemi
  • hodí se na kaši i dezert
  • má praktický obal, díky kterému se snadno dávkuje

Složení

Voda, kokosový MCT olej (obsahuje mléčné bílkoviny), zahušťovadlo (xantanová guma), citrusová vláknina, konzervační látky (sorban draselný, benzoan sodný), aromata, regulátor kyselosti (kyselina mléčná), sladidlo (sukralóza), sůl.

Dávkování

Před použitím dobře protřepejte. Použijte 5 ml produktu jako ochucovadlo do jídel.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 100 ml 5 ml
Energetická hodnota 80 kJ/ 19 kcal 4 kJ/ 1 kcal
Tuky 1,5 g 0,08 g
z toho nasycené tuky 1,5 g 0,08 g
Sacharidy 1 g 0,05 g
z toho cukry 0,1 g 0,01 g
Bílkoviny 0,3 g 0,02 g
Sůl 0,12 g 0,01 g

Upozornění

Skladujte na chladném a suchém místě, mimo přímé sluneční záření. Oddělení není na závadu. Po otevření uchovávejte v chladničce a spotřebujte do měsíce.

Alergeny: Alergeny jsou označeny ve složení tučným. Může obsahovat sóju, celer a hořčici.

Značka: GymBeam
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Iontové nápoje

Další produkty od výrobce GymBeam


Top