Hi Tec Nutrition A.M.G. 875 g + 50 kapslí

Tento neodolatelný kus Hi Tec Nutrition A.M.G. 875 g + 50 kapslí od známé značky HiTec Nutrition můžete pořídit na našich stránkách teď opravdu výhodně! Akční cena od 1199 Kč
Cena: 1199 Kč

A.M.G. = ALL IN ONE MUSCLE GROW FORMULA = komplexní předtréninková formule CO JSOU „NOčka“ (NITRIC OXIDE)?

Nitric Oxide reguluje krevní tok. Rozšiřuje cévy a dodává svalstvu větší množství kyslíku a živin. Svaly proto nabývají na objemu. Nitric Oxide patří mezi nejúčinnější přírodní anabolika, díky němuž se do svalové tkáně dostane více kyslíku a živin a svalová hmota tak rychleji nabude na objemu.

CO JE A.M.G.?

Silnější “ výkon pod kapotou “ nové pre-workout formule jménem A.M.G.

A.M.G. = ALL IN ONE MUSCLE GROW FORMULA je komplexní pre-workout (předtréninková) formule, která dodává energii, stavební látky, stimulátory a regulátory hormonů, silné rostlinné extrakty a adaptogeny, anti-katabolika a látky zvyšující objem svalových buněk a stimulující produkci oxidu dusnatého (NO).

ÚČINKY A.M.G.

  • zvyšuje intenzitu a efektivitu tréninku
  • navyšuje rychlejší růst síly a svalové hmoty
  • stimuluje k nárůstu energie a anabolickému efektu ve svalových buňkách
  • udržuje optimální hladinu ATP a nukleotidů
  • poskytuje účinnou ochranu proti katabolismu a degradaci svalové hmoty
  • zajišťuje re-energizující nárůst energie
  • podporuje centrální nervový systém
  • stimuluje krevní oběh
  • stimuluje rozklad tukových zásob
  • napomáhá rozšíření krevních cév a vazodilataci
  • zlepšuje krevní mikrocirkulaci a zároveň i svalový pumpující účinek
  • snižuje hladinu kyseliny mléčné ve svalech a amoniaku v krvi
  • zlepšuje regeneraci ATP a kreatinfosfátu

PRO KOHO JE URČEN A.M.G.?

A.M.G. vám umožní zvýšit intenzitu a efektivitu tréninku, který může vést k rychlejšímu růstu síly a svalové hmoty. Vhodný je zejména pro silové a bojové sporty, v kulturistice a fitness.

JAKO KOŇSKÁ SÍLA

Současný globální trend podporovaný výzkumem a zkušenostmi sportovců potvrzuje praktičnost užívání před-tréninkových preparátů v kombinaci různých chemických forem kreatinu, které stimulují k nárůstu energie a anabolickému efektu ve svalových buňkách, což má za následek navýšení síly sportovce při intenzivním tréninku. Kreatiny formy alfa-ketoglutarát, malát, citrát a pyruvát využívá buňka k syntéze sloučeniny energie pro svalovou kontrakci.

Vitamín B13 a kyselina orotová udržují optimální hladinu ATP a nukleotidů, které stimulují kontrakci svalových buněk ve svalových vláknech, zintenzivní syntézu svalových bílkovin a tím dochází ke zvětšení svalové hmoty.

Kombinace kreatinu a HMB poskytuje rovněž účinnou ochranu proti katabolismu a degradaci svalové hmoty.

SE ZAPNUTÝM TURBEM

Pouze kombinace několika synergicky působících látek vám umožní pocítit re-energizující nárůst energie a může vás „nakopnout “ při vyčerpávajícím cvičení. Každý účinné před-tréninkový zdroj energie by měl obsahovat kombinaci kofeinu, taurinu, vitamínů skupiny B, glukuronolakton, tyrosin a dextrózu.

Kofein v kombinaci s dextrózou podporují centrální nervový systém, stimulují krevní oběh, umožní rychlejší rozhodování, sníží dobu odezvy a snižují psychickou únavu. Kromě toho kofein stimuluje také kardiovaskulární systém a rozšiřuje průdušky. Navíc má významný vliv na zdroj „spalovaného paliva“ v průběhu cvičení, který šetří zásoby svalového glykogenu a stimuluje rozklad tukových zásob, čímž se náš metabolismus stává efektivnější a jsou tak sníženy katabolické procesy ve svalové tkáni.

VSTŘIKOVÁNÍ PRO „PUMP-EFEKT“

Téměř každý těžký silový trénink způsobuje otoky svalů kvůli nedostatečnému průtoku krve do svalových oblastí, které jsou intenzivně namáhány. A právě „svalová pumpa“, díky které se každý sportovec s potěšením dívá po tréninku na sebe do zrcadla, napomáhá rozšíření krevních cév a vazodilataci. Je to proces, při kterém se zvyšuje množství oxidu dusnatého, který uvolňuje hladké svalstvo, takže krev se pak snáze dostane do všech buněk v těle. Zlepšuje krevní mikrocirkulaci a zároveň i svalový pumpující účinek.

Přímou surovinou pro výrobu oxidu dusnatého je aminokyselina arginin. Existují však i další látky, jako je ornitin a citrulin, které jsou součástí dalších metabolických procesů. Z tohoto důvodu je velmi efektivní kombinace všech 3 účinných složek oxidu dusnatého – arginin, ornitin a citrulin.

Opravdu skutečným boosterem posilující hladinu argininu a oxidu dusnatého je citrulin malát, který:

• více stimuluje syntézu oxidu dusnatého, než při použití pouze samotného argininu

• snižuje hladinu kyseliny mléčné ve svalech a amoniaku v krvi

• zlepšuje regeneraci ATP a kreatinfosfátu díky zvýšení aktivity Krebsova cyklu

VÝHODNĚJŠÍ BALENÍ NEŽ VĚTŠINA BĚŽNÝCH NOček

Většina výrobců má ve své nabídce produkty typu NO v nepraktických malých baleních 250g, 300g, 400g a důvod? Přece jenom jsou NOčka velmi populární suplement nabitý unikátními látkami, což má dopad také na pořizovací cenu, u které se výrobci předhánějí na úkor konečných spotřebitelů, kteří jsou tak ošizeni na malých baleních. Jedno balení A.M.G. v sobě nese nabitých 925 g (875 g + 50 kapslí) což při porovnání s běžnými produkty z něj dělá velmi atraktivní a výhodnou koupi.

VÍCE O LÁTKÁCH

OKG

Další důležitou vazodilatační sloučeninou je také Ornitin Alfa-Ketoglutarát (OKG). OKG má vlastnost zvyšovat ve svalových buňkách úroveň různých důležitých aminokyselin, jako jsou arginin, glutamin, leucin, isoleucin, tyrosin a prolin.

Beta Alanin

Beta-alanin je neesenciální (nebílkovinná) aminokyselina, která je součástí karnosinu, což je přirozeně se vyskytující antioxidant v našem těle, který pomáhá stabilizovat svalové pH. Jeho produkce s přibývajícím věkem klesá.

Glukuronolaktón

Podporuje působení ribózy a snižuje únavu, vzniklou během fyzické námahy.

Extrakt z kořene Maka

Maca (Peruánský ženšen) přezdívaný Černý ďábel – posiluje energetický systém, pomáhá proti stresu a únavě, omezuje depresivní nálady, pozitivně ovlivňuje sexuální život. Má vysoký obsah železa, vápníku, hořčíku, vitamínu C a fosforu. Je cenným zdrojem energie.

Pískavice řecké seno (Fenugreek)

Fenugreek může podpořit imunitní systém, zlepšit trávení, upravit hladinu glukózy v krvi. Pískavice je známá jako silný antioxidant.

Kreatin Matrix

Kreatiny, nebo také Creatiny patří k nejpopulárnějším suplementům. Kreatin je svalový energizér, který zajišťuje nárůst čisté svalové hmoty, zvýšení dynamické síly a podporuje regenerační procesy. Svaly jsou pak vetší, plnější a mají více energie. Kreatin se běžně vyskytuje v lidském těle, proto nemusíte mít obavy ze škodlivých účinků na lidský organismus, avšak množství kreatinu v těle je velmi malé. Nejbohatším zdrojem kreatinu je hovězí maso.

VÝROBA A CERTIFIKACE

Všechny látky v A.M.G. jsou laboratorně testované na čistotu a zakázané látky. Suroviny nejvyšší jakosti jsou dováženy z celého světa a výrobce vlastní certifikáty kvality GMP/HACCP, ISO 9001-2000.

Doporučené dávkování:

  • Užívejte 30-15 minut před tréninkem. Rozpusťte 35 g prášku (2 plné odměrky) v 400-500 ml vody a užijte 2 kapsle.

Upozornění: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, pečlivě uzavřené. Po otevření spotřebujte do šesti měsíců. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Nepřekračujte denní doporučenou dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobce neručí za škody, vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

Nutriční hodnoty HiTec A.M.G. 925g – Pomeranč:

ve 100g v porci 35g
Energetická hodnota 946 kJ 350 kJ
222 kcal 82 kcal
Tuky 0,7 g 0,2 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g 0,1 g
Sacharidy 18,7 g 6,9 g
Bílkoviny 52,8 g 19,5 g
Vitamíny a minerály
Vitamín B6 8,1 mg 3 mg
Hořčík 105,3 mg 39 mg
Zinek 7 mg 2,6 mg
Kreatin Matrix 11,4 g 4 g
kreatin monohydrát
kreatin alpha ketoglutarát
kreatin ethyl ester HCL
kreatin ethyl ester malát
kreatin L-pyroglutamát
kreatin pyruvát
tri kreatin citrát
tri kreatim HMB
tri kreatin malát
tri kreatin orotát
NO Booster Matrix 25,7 g 9 g
beta alanin
l-citrulin malát
l-arginin HCL
l-arginin alpha ketoglutarát
di-arginin malát
l-arginin pyroglutamát
l-arginin ketoisocaproát
l-ornithin alphaketoglutarát
BCAA Matrix 22,9 g 8 g
l-leucin
l-isoleucin
l-valin
Hormon Matrix 11,4 g 4 g
kyselina d-asparagová
glycin
tribulus terrestris
extrakt z fenugreek
maca
asparát hořčíku
l-methionin
pyridoxin HCL
Energy Matrix 22,4 g 8 g
taurin
maltodextrin
dextroza
d-glukuronolakton
kofein
l-tyrosin
extrakt ženšenu
extrakt hroznových jader
extrakt zeleného čaje
extrakt rhodiola rosea
extrakt z pohanky

Složení:

Syrovátkový proteinový izolát, kreatin monohydrát, L-arginin HCL, taurin, L-glutamin, kyselina citrónová (regulátor kyselosti), kreatin alfa-ketoglutarát, L-arginin alfa-ketoglutarát, L-arginin ketoizokapronian, L-arginin pyroglutamát, kreatin ethyl ester malát, di-kreatin malát, tri-kreatin malát, di-kreatin citrát, tri-kreatin citrát, tri-kreatin orotát, Guanidinopropionic kyselina (GPA), glycocyamine.

Alergeny:

Neobsahuje

Nutriční hodnoty HiTec A.M.G. 925g – Mango, Meloun:

ve 100g v porci 35g
Energetická hodnota 946 kJ 350 kJ
222 kcal 82 kcal
Tuky 0,7 g 0,2 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g 0,1 g
Sacharidy 18,7 g 6,9 g
Bílkoviny 52,8 g 19,5 g
Vitamíny a minerály
Vitamín B6 8,1 mg 3 mg
Hořčík 105,3 mg 39 mg
Zinek 7 mg 2,6 mg
Kreatin Matrix 11,4 g 4 g
kreatin monohydrát
kreatin alpha ketoglutarát
kreatin ethyl ester HCL
kreatin ethyl ester malát
kreatin L-pyroglutamát
kreatin pyruvát
tri kreatin citrát
tri kreatim HMB
tri kreatin malát
tri kreatin orotát
NO Booster Matrix 25,7 g 9 g
beta alanin
l-citrulin malát
l-arginin HCL
l-arginin alpha ketoglutarát
di-arginin malát
l-arginin pyroglutamát
l-arginin ketoisocaproát
l-ornithin alphaketoglutarát
BCAA Matrix 22,9 g 8 g
l-leucin
l-isoleucin
l-valin
Hormon Matrix 11,4 g 4 g
kyselina d-asparagová
glycin
tribulus terrestris
extrakt z fenugreek
maca
asparát hořčíku
l-methionin
pyridoxin HCL
Energy Matrix 22,4 g 8 g
taurin
maltodextrin
dextroza
d-glukuronolakton
kofein
l-tyrosin
extrakt ženšenu
extrakt hroznových jader
extrakt zeleného čaje
extrakt rhodiola rosea
extrakt z pohanky

Složení:

Syrovátkový proteinový izolát, kreatin monohydrát, L-arginin HCL, taurin, L-glutamin, kyselina citrónová (regulátor kyselosti), kreatin alfa-ketoglutarát, L-arginin alfa-ketoglutarát, L-arginin ketoizokapronian, L-arginin pyroglutamát, kreatin ethyl ester malát, di-kreatin malát, tri-kreatin malát, di-kreatin citrát, tri-kreatin citrát, tri-kreatin orotát, Guanidinopropionic kyselina (GPA), glycocyamine.

Alergeny:

Neobsahuje

Značka: HiTec Nutrition
Příchuť Mango, Meloun
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce HiTec Nutrition


Top