Hi Tec Nutrition Anabol Amino BCAA s 200 kapslí

Neodolatelný kus Hi Tec Nutrition Anabol Amino BCAA s 200 kapslí pocházející od značky Hi Tec Nutrition snadno můžete pořídit právě nyní levně! Akční ceny od 399 Kč
Cena: 399 Kč

A. AMINO BCAA S se od produktu Anabol Amino profesional liší tím že obsahuje pouze větvené aminokyseliny BCAA doplněné vitamíny B 6, B 12 a kyselinou pantothenovou

Největší benefit je poměr cena obsah, jelikož zde obsahuje jedna kapsle 800mg mg BCAA !!! Doplněno dalšími účinnými látkami.

A. AMINO BCAA S je přípravek, zajišťující organismu intenzivně trénujícího sportovce správné množství rozvětvených aminokyselin: leucinu, isoleucinu a valinu v ideálních poměrech 2: 1:1 s vysokým obsahem leucinu. Aminokyseliny BCAA (Branched Chain Amino Acids) tvoří cca 1 veškerých aminokyselin, které se podílí na tvorbě svalové bílkoviny, tvorbě neesenciálních aminokyselin, m.j. alaninu a glutaminu, jsou důležitým zdrojem energie pro pracující svaly během tréninku, čímž omezují použití glukózy a zabraňují rychlému vyčerpání zásob svalového glykogenu.

Leucin silně omezuje působení proteolytických enzymů ve svalových buňkách a tím zabraňuje rozpadu svalových bílkovin během intenzivního tréninku a zároveň je klíčovou aminokyselinou v procesu iniciace syntézy nových svalových bílkovin. BCAA se také podílí na
syntéze alaninu, který je játry používán k syntéze glukózy, což dovoluje větveným aminokyselinám udržovat správnou koncentraci glukózy v krvi během dlouhodobé a intenzivní vytrvalostní námahy. L-alanin, použitý v přípravku, účinně podporuje energetické působení větvených aminokyselin.

ANABOL AMINO BCAA S silně omezuje námahový a ponámahový katabolismus, značně zvětšuje anabolismus svalových bílkovin během ponámahové regenerace, zlepšuje metabolismus glukózy v kosterních svalech, redukuje tukovou tkáň v organismu a zvětšuje toleranci nervové soustavy ohledně dlouhodobé fyzické námahy.

Tento výživový doplněk je formulován tak, aby nahradil během 10 -20 minut ztracené (spotřebované) aminokyseliny během tréninku (soutěže) a aby v co nejkratší době navodil antikatabolické, respektive výstavbové (anabolické) metabolické pochody.

Nutričně fyziologický základ účinku ANABOL AMINO:

  • BCAA jsou pro výstavbu svalstva esenciální, tj. bezpodmienčene nezbytné, bez jejichž výstavba svalstva neprobíhá.
  • BCAA jsou pro anabolické a antikatabolické procesy k dispozici rychleji a příměji než ostatní aminokyseliny, protože se dostávají do krve přímo ze střeva (při vstřebávání obcházejí játra).
  • BCAA stabilizují hladinu glutaminu a alaninu a díky tomu že jsou velmi rychle v krvi, jsou během zatížení efektivnější než přímé doplňky glutaminu, alaninu, které se vstřebávají podstatně pomaleji.
  • BCAA, zvláště L-Leucin snižují ztráty alaninu a glutaminu během tréninku, přičemž mají antikatabolický účinek, tj. zabraňují odbourávání vlastních aminokyselin.
  • BCAA, zvláště L-Leucin se dostávají velmi rychle k hemato-encefalické bariéry v mozku a zabraňují vnikání únavových transmiterů.

Co můžete očekávat od ANABOL AMINO BCAA S?

Využití ANABOL AMINO BCAA S velmi závisí na stravovacích návycích a použití výživových doplňků (kreatin, aminokyseliny).

Principiálně platí, že výstavbové procesy mohou začít pouze tehdy pokud Váš organismus je dostatečně a konstantně zásobován bílkovinami, aminokyselinami více porcemi bílkovin během dne (dle možností i před spaním).
Pokud užijete ANABOL AMINO BCAA S krátce před a během tréninkového zatížení, slouží BCAA jako eneregetický substrát a konkurují únavovým transmiterů při přestupu přes hematoencefalickou bariéru, což se projevuje dodatečným přídělem energie při tréninku.

SLOŽENÍ:

obsahuje: Bílkovinné rostlinné frakce (extrakt z melasy), L-leucin, L-Isoleucin, L-valin, vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamín B12 (kyanokobalamin), protispékavá látka (stearát hořečnatý E 572), potravinářská želatina.

DÁVKOVÁNÍ:

Používejte 5 kapslí 20 min. před tréninkem, 5 kapslí ihned po tréninku. Zapijte velkým množstvím vody.

Vitamíny a minerály

v 1 kapsli v 1 dávce 5 kapslí
Vitamín B12 – kobalamin 0,25 mcg (10%*) 1,25 mcg (50%*)
Vitamín B3 – niacin 1,6 mg (10%*) 8 mg (50%*)
Vitamín B5 – kyselina pantothenová 0,6 mg (10%*) 3 mg (50%*)
Vitamín B6 – pyridoxin 0,14 mg (10%*) 0,7

Aminokyselinové spektrum

v 1 kapsli v 1 dávce 5 kapslí
L-Isoleucin 200 mg 1000 mg
L-Leucin 400 mg 2000 mg
L-Valin 200 mg 1000 mg

Značka: Hi Tec Nutrition
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce Hi Tec Nutrition


Top