Jurek Trek 2.5 DUO

Kvalitní a levný produkt Jurek Trek 2.5 DUO od top značky Jurek seženete u nás teď opravdu výhodně. Ceny od 8100 Kč
Cena: 8100 Kč

Dvouvchodový dvouplášťový „kopulovitý“ stan, obdélníkového půdorysu podlahy, vhodný pro všechny druhy turistiky a pro časté užívání! Stan se staví celý najednou! Lze jej používat i v zimě (doporučujeme našití „sněhového límce“ na okraji tropika – vnějšího stanu). Vnitřní stan je pevně spojen s podlahou. Je zavěšen na tropiko z vnitřní strany, z možností oddělení a samostatného postavení. Ve vrcholu vnitřního stanu je větrací otvor krytý síťovinou. Ve vchodu vnitřního stanu je moskytiéra také z jemné síťoviny pro intenzivní větrání a k ochraně před nepříjemným hmyzem.
Tropiko je zavěšeno na prutech konstrukce pomocí kanálků a ve spodní části je uchyceno za konce prutů. Před vchodem vnitřního stanu je protaženo a vytváří apsidu, která umožňuje uložení věcí (není určena k vaření). Ke kotvení slouží úchyty na hranách a ve středech stran. V horní části jsou dva větrací vikýře.
Mezi stěnami vnitřního a vnějšího stanu je mezera cca 6 cm, která zlepšuje tepelnou pohodu, větrání stanu a snižuje orosování. Tuto mezeru lze podle potřeby upravit povolením nebo přitažením napínacích šňůrek vnitřního stanu.

Rozměry sbaleného stanu:
Průměr: 21 cm
Délka: 41 cm (konstrukce SM 7001-T6)
Počet křížení prutů: 1x

Řada EXTREME
Vodní sloupec podlahy 15000 mm
Vodní sloupec tropika 10000 mm
Počet vchodů 2
Počet osob 2-3
Celková hmotnost 3,8 kg
Sbalený stav d.21×51 cm
Sezonní použití celoroční

Kompletní výrobek obsahuje:

vnitřní stan a tropiko
kolík stanový: 12 ks
duralový prut Ø 9,5 mm: 2 ks
kotvící šňůra dlouhá (2 m): 8 ks
kotvící šňůra krátká (1 m): 4 ks
obaly na
stan
konstrukci
kolíky
opravná sada (samolepící záplata a 12 cm duralová trubka)

Tropiko : Polyesterová RIPSTOP tkanina s polyuretanovými (PU) nepropustnými nátěry a SILIKONOVOU úpravou (Výborná pevnost v tahu i pevnost v dalším trhání, rozměrová stálost a odolnost proti UV záření díky polyesterové tkanině a silikonové upravě).

Vodní sloupec přes 10 000 mm / Gramáž: cca 93 g/m2
Značka: Jurek
Barva žlutá

Další produkty z kategorie Stany

Další produkty od výrobce Jurek


Top