Kopačky Puma Ultra 2.1 FG AG Oranžová / Bílá

Unikátní produkt Kopačky Puma Ultra 2.1 FG AG Oranžová / Bílá od oblíbené značky PUMA snadno získáte tady a teď téměř zdarma. Nyní lze objednat jen za 2624 Kč
Cena: 2624 Kč

Kopačky Puma Ultra 2.1 FG AG
Výběrem pánských kopaček Puma Ultra máte na hřišti zaručenou lehkost, dokonalé uchycení a mimořádnou rychlost. Nová řada Puma Ultra, která byla uvedena na trh při uvedení kolekce Chasing Adrenaline Pack, se vyznačuje oranžovou siluetou s originálním přechodem a kontrastním logem Cat. Svršek je inovativním řešením vybaveným jedinečnou technologií MATRYXEVO®, která získala podobu jedné vrstvy materiálu z aktivního aramidu a uhlíkových vláken. Toto řešení se promítá do bezkonkurenčního cítění míče při zachování extrémně nízké hmotnosti obuvi.

Povlak GripControl Pro v klíčových oblastech svršku zajišťuje rozhodující kontrolu nad míčem během sprintů. Kopačky Puma Ultra díky lehké podrážce SpeedUnit poskytují diverzifikované knoflíky výbušnou rychlost při hraní na tvrdém, přírodním a umělém povrchu. Lehká konstrukce fotbalových kopaček Puma Ultra je založena na prodyšné síťované konstrukci, která pohodlně padne na nohu.

The Puma Ultra poloprofesionální pánské kopačky vám rychlost, kterou potřebujete, aby zůstali náskok v příštím zápase. Zůstaňte bezkonkurenční na hřišti jako Antoine Griezmann a Sergio Agüero v Puma Ultra Shoe.
Značka: PUMA
Barva Oranžová / Bílá
Velikost 42

Další produkty z kategorie Lisovky (FG)

Další produkty od výrobce Puma


Top