Lake CX219 Carbon červeno/bílé tretry + sleva 500,- na příslušenství

Zlevněný produkt Lake CX219 Carbon červeno/bílé tretry + sleva 500,- na příslušenství od populární značky Lake můžete získat tady se slevou! Cena již od 5090 Kč
Cena: 5090 Kč

Závodní silniční tretry LAKE CX219 s jedním upínacím systém BOA a 100% karbonovou podrážkou Lake Race zajišťující požadovanou tuhost s optimálním přenosem síly na pedál. Svršek modelu je vyroben ze syntetické kůže Clarino Microfiber specifickou svojí nízkou hmotností a odolností při zachování vysoké prodyšnosti. Svými vlastnostmi a funkcí se blíží pravé kůži.

Svršek
Clarino Microfiber Leather v kombinaci se síťovinou. V oblasti upínacího systému BOA® jsou použity odolné Carbitexové panely pro snížení tření lanka.

Podešev
Lake Competition 100% karbonová podrážka. V provedení na uchycení kufru na 3 díry. 100% podrážka z uhlíkových vláken poskytuje ideální přenos síly na pedál v kombinaci s výbornou tuhostí, nízkou hmotností a elengantním vzhledem.

Upínání

Jeden upínací systém L6 BOA® Push/Pull. Vyznačuje se svojí odolností proti nárazu a ochraně proti vniknutí nečistot a náhodnému otevření.

Velikosti
– Standardní: celá čísla – 36-48; 50, půl čísla – 39,5-46,5
– WIDE: celá čísla – 39-48; 50, půl čísla – 39,5-46,5

Následná péče a údržba treter při používání:
– V případě znečištění otřete svršek navlhčeným hadříkem s mýdlovou vodou.
– V případě nutnosti je možné použít kartáček pro mechanické odstranění nečistot.

Značka: Lake
Velikost EU 46
Barva bílá

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Lake


Top