LSP Nutrition Krea Base powder 250g

Designový kus LSP Nutrition Krea Base powder 250g od známé značky LSP Nutrition snadno můžete sehnat na našich stránkách teď opravdu výhodně! Akční cena 539 Kč
Cena: 539 Kč

CREA-BASE ® od firmy LSP je koncentrovaný kreatin v moderní patentované forma creatinu, která vyniká vysokou stabilitou při průchodu trávicím traktem, čímž zaručuje maximální množství creatinu, které se dostane do svalových buněk.

CREA-BASE ® od firmy LSP je koncentrovaný kreatin v moderní patentované forma creatinu, která vyniká vysokou stabilitou při průchodu trávicím traktem, čímž zaručuje maximální množství creatinu, které se dostane do svalových buněk. Tento kreatin se speciálně upraveným pH, které zaručí jeho absolutní stabilitu a stoprocentní vstřebatelnost. Kreatin monohydrát prokazatelně zlepšuje sílu, odolnost a vytrvalost a navyšuje hladiny ATP ve svalovém vláknu. Nevýhodou klasického kreatin monohydrátu je jeho poměrně velká nestabilita a horší vstřebatelnost. Ve spojení s tekutinou se může měnit na meziprodukt zvaný kreatinin, který někdy působí nevolnost, nadýmání, dehydrataci a jiné potíže. Patentovaný Kre-Alkalyn® tento problém zcela vyřešil. KRE ACTIVE™ poskytne 100% stabilní kreatin, který se nerozpadne na nežádoucí kreatinin, a kompletně se vstřebá do krevního oběhu.

Vzhledem ke kvalitě německé produkce, je považován Krea-base za jeden z nejfunkčnějších creatinových suplementů.

SLOŽENÍ:

obsahuje: Krea-Base ® (kreatin monohydrát, sorbitol, regulátor kyselosti fosforečnan vápenatý, L-arginin báze, uvolňovací činidlo oxid křemičitý

DÁVKOVÁNÍ:

Použijte podle požadavků na objemový trénink až 5g denně s dostatkem nápoje, ideálně ovocné šťávy. Nenahrazuje pestrou stravu. 

Průměrné nutriční informace

ve 100 g v porci 5 g
Energetická hodnota 337 kJ (4%*) 16,85
Bílkoviny – proteiny 6,2 g (12%*) 0,31
Sacharidy – uhlohydráty 10,8 g (4%*) 0,54
Tuky 1,1 g (2%*) 0,06

Ostatní a speciální doplňky

ve 100 g v porci 5 g
Krea-base alkaline PH buffered creatine 100000 mg 5000 mg

Značka: LSP Nutrition
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Kreatin

Další produkty od výrobce LSP Nutrition


Top