Mares Set X-ONE MAREA

Tento levný kus Mares Set X-ONE MAREA od top výrobce Mares můžete získat zde teď ve slevě! Ceny od 2399 Kč
Cena: 2399 Kč

Set Mares X-ONE MAREA je skvělý parťák na dovolené. Set obsahuje masku, šnorchl a ploutve. Krátké ploutve oceníte v případě, že často cestujete s malým zavazadlem. MASKA
Lícnice masky je vyrobena z kvalitního silikonu, který dobře přilne k obličeji. Malá horizontální žebra kolem nosu snižují otlak. Dvouzorníková šnorchlovací maska poskytuje široké zorné pole, především ve spodní části. Nastavení spony je navrženo ergonomicky a je umístěno v oblasti lícnice.

ŠNORCHL
Šnorchl je vybaven vlnolamem, který zamezuje nežádoucímu stříknutí vody. Je vybaven také výdechovým ventilem, který umožňuje snadné čištění a vyfouknutí vody z trubice. Náustek je vyroben z vysoce kvalitního silikonu.

PLOUTVE
Ploutve patří mezi oblíbené cestovní ploutve na šnorchlování. Díky krátkému listu ploutve jednoduše sbalíte i do menšího kufru. Děrovaná kapsová botička usnadňuje nazování. Pásky jsou navrženy bez přezek. List ploutví je zpracován technologií Channel Trust, tedy ze dvou druhů materiálů o různé hustotě a flexibilitě, což umožňuje větší tah s menším vynaloženým úsilím.

Velikost ploutví

S/M – 35/38
M/L – 39/43
L/XL – 44/47
Značka: Mares
Barva bílá

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Mares


Top