MaxxWin Arginine Maxx 1200 90 kapslí

Vynikající produkt MaxxWin Arginine Maxx 1200 90 kapslí pocházející od značky Maxxwin můžete získat u nás za výhodnou cenu! Právě teď jen za 164 Kč
Cena: 164 Kč

Arginin Maxx 1200 od MaxxWin je suplement zajišťující účinnější transport živin a kyslíku do svalů. Urychluje regeneraci a budování čisté svalové hmoty. L-Arginin hraje důležitou roli v mnoha biologických procesech. Jako aminokyselina, obsažena ve většině bílkovin, se podílí na tvorbě svalové hmoty. Jako prekurzor oxidu dusnatého NO má vliv na vazodilataci cévního řečiště v periferních oblastech těla. Jejich rozšířením dochází lepšímu transportu živin a kyslíku do svalů a tím i jejich rychlejší zásobení a regeneraci. Pravidelným příjmem L-Argininu pomáháte budování čisté svalové hmoty (bez tuku), síly a vytrvalosti.

  • Tvorba svalové hmoty
  • Lepší transport živin a kyslíku do svalů
  • Rychlejší regenerace
  • Budování čisté svalové hmoty, síly a vytrvalosti
  • Podpora mužského libida a sexuálního zdraví

Doporučené dávkování:

  • Užívejte 1 až 2x denně 2 kapsle.

Upozornění: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Určeno pro zvláštní výživu. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti, těhotné a kojící matky. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Nepřekračujte doporučené dávkování. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Nutriční hodnoty MAXXWIN Arginine Maxx 1200 90 kapslí:

v porci 1cps
Arginin HCL 600 mg

Složení:

Arginin HCl, transparentní želatinová kapsle, látka protispékavá: stearan hořečnatý E470b

Alergeny:

Neobsahuje.

Značka: Maxxwin
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce Maxxwin


Top