MaxxWin Creatine Maxx 1000 240 tablet

Velmi oblíbený produkt MaxxWin Creatine Maxx 1000 240 tablet pocházející od značky Maxxwin získáte na našich stránkách teď právě za akční cenu. Nabídky již od 413 Kč
Cena: 413 Kč

Creatine Maxx 1000 od Maxxwin podporuje sílu, výbušnou energii a tvorbu čisté svalové hmoty. Poskytuje okamžitý zdroj energie. Přesné dávkování díky tabletám. Nakopněte svůj trénink pořádnými tabletami! Kreatin monohydrát patří k nejpopulárnějším suplementům pro nárůst čisté svalové hmoty a zvýšení dynamické síly. Má přímý vliv na regeneraci po náročném tréninku a napomáhá ke spalování tuků. Pravidelným zásobováním svalů kreatinem zvýšíte množství adenosintrifosfátu ATP, který je hlavní zdroj pro svalovou práci. Příznivého účinku dosáhnete při přívodu 3g kreatinu denně. Kreatin zvyšuje fyzickou výkonnost při po sobě jdoucích krátkodových intervalech vysoce intenzivního fyzického výkonu. Díky tomu, že nejsou známy žádné vedlejší účinky, patří kreatin monohydrat k nejrozšířenějším suplementům ve sportovní výživě. V každé tabletě CREATINE MAXX 1000 naleznete 1000mg toho nejčistšího kreatinu monohydrátu, který poskytne okamžitý zdroj energie pro váš náročný trénink.

  • Výbušná energie
  • Extrémní svalový růst
  • Urychluje regeneraci
  • Přesné dávkování díky tabletové formě

Doporučené dávkování:

  • Aktivní i rekreační sportovci 3 tablety v netréninkové dny. V tréninkové dny 6 tablet po tréninku. Pokud chcete větší dávku: Maximální denní dávka 15 tablet (rozdělit do 3 dávek po 5 tabletách). Nepřekračujte max. denní dávku.

Upozornění: Doplněk stravy. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Není určeno pro děti do 14 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Nutriční hodnoty MaxxWin Creatine Maxx 1000 240 tablet:

v porci 1tbl
Kreatin monohydrát 1000 mg

Složení:

100% Mikronizovaný Kreatin monohydrát

Alergeny:

Neobsahuje.

Značka: Maxxwin
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Kreatin

Další produkty od výrobce Maxxwin


Top