McNETT Transparentní opravná páska GEAR AID TENACIOUS TAPE

Tento oblíbený produkt McNETT Transparentní opravná páska GEAR AID TENACIOUS TAPE od top značky McNETT jednoduše získáte tady skutečně levně! Nyní lze objednat jen za 209 Kč
Cena: 209 Kč

Roztržené oblečení, nebo jiná část výbavy je vždy nemilé překvapení. Tím více, pokud je zrovna používáno. Nemusíte však zoufat, opravná páska od společnosti McNett Vám pomůže rychle opravit trhliny a oděrky Vašeho vybavení během malé chvilky. Tato PVC páska Vám může pomoci s opravou menších trhlinek Vašich stanů, batohů, oblečení a jiného vybavení.
Jednoduše si ustříhněte požadovanou velikost, zakulaťte rohy a vložte, pokud možno na očištěný suchý povrch, který chcete opravit. Není potřeba nijak zažehlovat nebo zašívat, jednoduše pásku přitiskněte k povrchu a chvíli čekejte. Snažte se, aby zde nebyly žádné vzduchové bublinky. Plné přilnutí je zaručeno po 24 hodinách (předměty však lze použít okamžitě po nalepení), po této době lze prát i v pračce.
Vlastnosti:

Velikost pásky: 50 x7,5 cm
Není potřeba žádné žehlení ani šití, stačí jednoduše přitisknout na suchý povrch
Omyvatelný: Záplata drží i při dešti nebo po vyprání
Stálost: Spolehlivě přilne k většině povrchů, díky silnému lepidlu dobře spojí i materiály jako jsou guma, vinil nebo plast.
Značka: McNETT
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Příslušenství k potápěčským oblekům

Další produkty od výrobce McNETT


Top