Merco badminton tenis set 3m stojany na kurt vč sítě + Merco Lajny 9 x 3m

Tento levný výrobek Merco badminton tenis set 3m stojany na kurt vč sítě + Merco Lajny 9 x 3m originál od značky Merco pořídíte právě opravdu výhodně. Nabídky od 1559 Kč
Cena: 1559 Kč

Set produktů za zvýhodněnou cenu. Badmintonový / tenisový set Merco 3 m je skvělý produkt, který využijí trenéři pro trénink svých nejmenších svěřenců, kluby a sportovní centra pro své dětské členy nebo rodiče pro rozšíření sportovních aktiv svých ratolestí a klidně i pro svojí vlastní zábavu, ať už doma nebo třeba na dovolené. Merco badminton tenis set 3m stojany na kurt vč sítě

Badmintonový / tenisový set Merco 3 m je skvělý produkt, který využijí trenéři pro trénink svých nejmenších svěřenců, kluby a sportovní centra pro své dětské členy nebo rodiče pro rozšíření sportovních aktiv svých ratolestí a klidně i pro svojí vlastní zábavu, ať už doma nebo třeba na dovolené.

Merco tenisový / badmintonový set 3 m je vyrobený z lehké kovové, ale dostatečně robustní konstrukce, jejíž sestavení je intuitivní a i bez návodu vám její sestavení včetně sítě nezabere ani dvě minuty. To platí i pro složení a uskladnění do přenosného obalu, který je součástí setu.

Merco badmintonový / tenisový set 3 m je konstruovaný pro vnitřní i venkovní použití na jakémkoliv povrchu. Jedinou podmínkou proto, aby vám tenisový / badmintonový set Merco 3 m dobře sloužil, je rovný povrch. Pokud vás Merco tenisový / badmintonový set 3m zaujal, ale chtěli, potřebovali by jste ho v oficiální velikosti, určitě si na našem e-shopu najděte Merco badminton / tenis set 6,1m.

počet kusů:1 sada
rozměry balení:85 cm x 16 cm
příslušenství:1x konstrukce, 1x síť
průměr:konstrukce 1,9 cm
síla:sítě 0,2 cm
síť v ceně:ano
materiál:konstrukce kov, sítě 420D Nylon
rozměr:sítě 300 cm x 70 cm, oka 4 cm x 4 cm
délka:konstrukce 300 cm
šířka:konstrukce 103 cm
výška:konstrukce 152 cm
hmotnost:2 kg (komplet)
obal v ceně:ano
barva:konstrukce černá, sítě černá
výkonnost:mini badminton / mini tenis

Merco Lajny na badmintonový kurt 9 x 3m s ukotvením

Polyesterové lajny na kurt do přírody s možností ukotvení pro kurt o celkovém rozměru 9 x 3 m. Doporučujeme koupit spolu s naším tenis/badmintonovým setem (stojan + sítě).

Rozměr: 3 x 9 m
Značka: Merco
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Badmintonové doplňky

Další produkty od výrobce Merco


Top