Merco Elektronic 19 elektronická píšťalka

Tento zlevněný produkt Merco Elektronic 19 elektronická píšťalka od známé značky Merco jednoduše naleznete nyní se slevou! Akční cena 285 Kč
Cena: 285 Kč

Pokud hledáte něco jiného než klasickou píšťalku, elektronická píšťalka Merco Elektronic 19 by mohla splnit účel Vašeho hledání. Víceúčelová píšťalka nabízí 3 různé zvuky, které jednoduše nastavíte pomocí jednoho tlačítka. Ať už zvuk klasické píšťalky, sirény nebo výstražného znamení, všechny jsou velmi hlasité, konzistentní a rozpoznatelné (120 decibelů). Píšťalku využijí rozhodčí, sportovní trenéři, plavčíci, trenéři psů atd. Píšťalka je vyrobená z odolného ABS plastu, její rozměry jsou 13,5 x 4 x 3,5 cm a hmotnost 55 g.

Další výhodou elektronické píšťalky je z hygienického hlediska, kdy se vyhnete přenosu bakterií používáním klasické píšťalky do úst a může ji tak používat více uživatelů. Součástí píšťalky jsou 4x baterie CR2032 a šňůrka na krk.

Upozornění: Elektronická píšťalka není hračka, uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte píšťalku přímo směrem k uchu, mohlo by dojít k poškození sluchu.
Značka: Merco
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Ostatní fitness nářadí

Další produkty od výrobce Merco


Top