Merco Hula Hoop Foam gymnastická obruč růžová

Neodolatelný produkt Merco Hula Hoop Foam gymnastická obruč růžová od společnosti Merco seženete právě skutečně výhodně. Nyní za akční cenu 390 Kč
Cena: 390 Kč

Chcete se věnovat účinnému cvičení s klasickou obručí hula hoop zaměřeném na formování postavy v oblasti pasu a břicha, ale zároveň potřebujete vyřešit problém s uskladněním obruče v malém prostoru nebo s transportem? Pak je pro vás unikátní fitness obruč Hula Hoop Foam ideální volbou. Je vyrobena ze šesti samostatných pevných ocelových dílů pokrytých povrchem z měkké a na dotek velmi příjemné pěny. Díly snadno a rychle zasunete do sebe stlačením a uvolněním ocelového kolíku a vytvoříte tak stabilní kruh s vnitřním průměrem 82 cm a hmotností 730 g. Velmi snadné je i rozložení a následná přeprava obruče. Jednotlivý díl je dlouhý pouze cca 47 cm a váží 120 g.

A to není vše. Přesně sobě na míru a podle požadované náročnosti cvičení můžete přizpůsobit i váhu obruče a to tak, že do jednotlivých dutých dílů nasypete například písek, nebo rýžová zrna a konce trubek zajistíte pěnovými zátkami, které jsou součástí balení. Při opětném odlehčení zátky následně vyndáte díky provázkům připevněným na jejích koncích.

Obruč nabízíme ve třech atraktivních barevných kombinacích.

Parametry:
-vnitřní průměr složené obruče: 82 cm
-vnější průměr složené obruče: 88 cm
-celková tloušťka obruče: 3 cm
-výška pěnové vrstvy: 5 mm
-hmotnost obruče: 730 g
-výška jednotlivého dílu obruče: cca 47 cm
-váha jednoho dílu obruče: 120 g

Materiál: ocel, pěna
Značka: Merco
Barva růžová

Další produkty z kategorie Ostatní fitness nářadí

Další produkty od výrobce Merco


Top