Merco Jump Ball skákací míč modrá

Unikátní kus Merco Jump Ball skákací míč modrá od populární značky Merco snadno seženete na našich stránkách skutečně levně! Nyní pořídíte jen za 225 Kč
Cena: 225 Kč

Poznejte skákací míč Merco Jump Ball, zábavu pro děti i fitness pomůcku pro ženy. Skákání na plastové platformě, jež je součástí gumového míče, děti pobaví a ještě navíc probudí jejich sportovní buňky. Skákání na míči Merco Jump Ball je natolik pohltí, že si ani neuvědomí, že vlastně cvičí, že zdokonalují stabilitu, vytrvalost, sílu a koordinaci těla a uvolní spoustu energie. Všechny dívky a ženy pak, k již zmíněnému, záměrným a pravidelným cvičením (stačí deset minut denně) spálí velké množství kalorií, podpoří zdraví svého těla a docílí štíhlejší postavy. Skákací míč Merco Jump Ball tvoří nášlapná deska s protiskluzovou úpravou z vysoce odolného polypropylenu nasazená na míč z 3 mm silné gumy nejvyšší kvality.

Skákací míč Merco Jump Ball je vhodný pro děti od šesti let a doporučené maximální zatížení je 80 kilogramů. Míč se nafukuje klasicky pomocí jehly (není součástí).

Merco Jump Ball: – hmotnost: 790 g
– výška míče: 290 mm
– průměr míče: 150 mm
– šířka desky: 280 mm / 390 mm
– síla desky: 15 mm
Značka: Merco
Barva modrá

Další produkty z kategorie Balanční podložky

Další produkty od výrobce Merco


Top