Merco Phone Holder 1.0 cyklistické pouzdro na mobil černá

Tento oblíbený kus Merco Phone Holder 1.0 cyklistické pouzdro na mobil černá od populárního výrobce Merco snadno získáte tady teď právě za výprodejovou cenu! Nyní lze objednat jen za 149 Kč
Cena: 149 Kč

Praktické pouzdro Merco Phone Holder 1.0 umožňuje cyklistům mít během výletu na kole smartphone stále při ruce. Pouzdro jednoduše přicvaknete na příslušný držák, který lze bez pomoci jakéhokoliv nářadí připevnit na různé průměry řidítek.

Držák poskytuje možnost natáčet pouzdro do všech stran v úhlu 45° a přizpůsobit tak pohodlně display smatphonu zornému poli očí. Phone Holder 1.0 je designovaný pro všechny typy smartphonů s úhlopříčkou do 180 mm (7 palců). Vnitřní rozměry pouzdra jsou 168 x 92 x 25 mm, vnější rozměry pak sestávají z 185 x 110 x 30 mm.

Aby smartphone vždy odolal případnému tvrdému nárazu a byl za každé situace bezpečně usazený v pouzdře, jeho součástí jsou i dvě vnitřní EVA vložky pro stabilní usazení. Vnější obal pouzdra vyrobený z PU obalu, který je do jisté míry voděodolný, dokáže ochránit smartphone před nenadálou přeháňkou. Phone Holder 1.0 patří do základní výbavy každého moderního cyklisty.
Značka: Merco
Barva černá

Další produkty z kategorie Cyklistické příslušenství

Další produkty od výrobce Merco


Top