NOW Foods L-Lysine 1000mg 100 tablet

Unikátní a žádaný výrobek NOW Foods L-Lysine 1000mg 100 tablet od populární značky NOW Foods můžete najít u nás za akční cenu. Akční ceny již od 296 Kč
Cena: 296 Kč

L-lysine je esenciální aminokyselina, proto ho lidský organismus nedokáže syntetizovat a musí být dodáván potravou. L-lysine je esenciální aminokyselina, proto ho lidský organismus nedokáže syntetizovat a musí být dodáván potravou.

L-lysine je esenciální aminokyselina, proto ho lidský organismus nedokáže syntetizovat a musí být dodáván potravou. L-lysine je esenciální aminokyselina, proto ho lidský organismus nedokáže syntetizovat a musí být dodáván potravou. Lysin je nezbytný pro produkci všech bílkovin v těle a je nezbytný pro udržení strukturálních bílkovin kolagenu a elastinu, které tvoří všechny pojivové tkáně, jako je kůže, šlachy a kosti. L-lysin je také prekurzorem L-karnitinu, který je nezbytný pro metabolismus tuků a produkci energie.

SLOŽENÍ:

obsahuje: L-lysin (z L-lysin hydrochloridu), Celulóza, oxid křemičitý, stearát hořečnatý (rostlinný zdroj) a zeleninový povlak.

DÁVKOVÁNÍ:

Užívejte 1 tabletu 1 až 2krát denně.

UPOZORNĚNÍ

Pouze pro dospělé. Pokud jste těhotná / kojíte, užíváte léky nebo máte zdravotní stav, poraďte se s lékařem. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Aminokyselinové spektrum

v 1 tabletě
L-lysin (z L-lysin hydrochloridu) 1000 mg

Značka: NOW Foods
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce NOW Foods


Top