Nutrend CarboneX 12 tablet

Ve slevě tento kus Nutrend CarboneX 12 tablet značky Nutrend pořídíte nyní za akční cenu. Akční cena již od 116 Kč
Cena: 116 Kč

Carbonex od výrobce Nutrend – maximálně efektivní a rychlý zdroj energie a energizér v praktické formě tablet s příjemnou chutí. Další zástupce nové řady produktů Endurance, který přichází na trh je CARBONEX. Energetické tablety určené pro rozpuštění v ústech a díky tomu i dodání okamžité energie. CARBONEX představuje řešení energetické krize při fyzickém výkonu.

Mezi účinnými látkami nalezneme vitamin C, esenciální větvené aminokyseliny (BCAA) v poměru 2:1:1, kreatin monohydrát, L-tyrosin, taurin, L-karnosin (dipeptid beta-alaninu a L-histidinu) a kofein.

CARBONEX je určen pro: okamžité dodání rychlé využitelné energie. Řešení a předcházení energetických krizí při fyzickém výkonu.

  • vitamin C – přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • BCAA v optimálním poměru 2:1:1
  • 1000 mg L-alaninu
  • kofein
  • praktické jednorázové balení tablet
  • rychlý nástup účinku díky rozpouštění v ústech

Doporučené dávkování:

  • v případě potřeby rozkousejte 1-2 tablety. Není vhodné užívat více než 2 tablety v průběhu 1 hodiny. Maximální denní dávka: 4 tablety. Nepřekračujte doporučené dávkování!

Použití:

  • tabletu rozkousat nebo nechat rozplynout v ústech, zapít dostatečným množstvím nápoje. Po otevření sáčku je výrobek určen k okamžité spotřebě.

Upozornění: Doplněk stravy, s cukry a sladidly.Obsahuje kofein – není vhodný pro děti a těhotné nebo kojící ženy. Nenahrazuje pestrou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí! Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, mimo dosah přímého slunečního záření, chraňte před mrazem.

Nutriční hodnoty Nutrend CarboneX 12 tablet:

4 tablety RHP
Energetická hodnota 225 kJ
53 kcal
Tuky 0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 10 g
Z toho cukry 8,2 g
Bílkoviny 2,9 g
Sůl 0 g
Vláknina 0 g
Hodnoty účinných látek
L-alanin 1000 mg
Kreatin monohydrát 707 mg
L-leucin 157 mg
L-tyrosin 125 mg
Taurin 125 mg
L-carnosin 100 mg
L-isoleucin 78 mg
L-valin 78 mg
Kofein 31 mg
Vitamin C 81,2 mg 102 %

RHP – referenční hodnota příjmu

Složení:

Glukóza, maltodextrin, fruktóza, L-alanin, kreatin monohydrát, citronan hořečnatý, regulátor kyselosti kyselina citrónová, protispékavá látka stearan hořečnatý, L-leucin, L-tyrosin, taurin, L-karnosin, kyselina L-askorbová (vitamin C), stabilizátor polyvinylpyrrolidon, L-isoleucin, L-valin, aroma, protispékavá látka oxid křemičitý, kofein, sladidla sukralóza a acesulfam K.

Alergeny:

Neobsahuje.

Značka: Nutrend
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Stimulanty a energizéry

Další produkty od výrobce Nutrend


Top