Nutrend Creatine Monohydrate Creapure 500g

Tento výjimečný produkt Nutrend Creatine Monohydrate Creapure 500g od oblíbené značky Nutrend snadno získáte u nás teď ve výprodejové akci! Teď za akční cenu 725 Kč
Cena: 725 Kč

Creatine Monohydrate z těch nejlepších surovin. Nepotřebuje Vás klamat používáním pomlček či jiných zavádějících triků, opravdu obsahuje špičkovou surovinu Creapure®, jejíž účinnost a kvalita je léty prověřena. Creatine Monohydrate je 100 % čistý kreatin v sypké formě. Kreatin monohydrate v mimořádně čisté formě, kterou garantuje značka Creapure®. Kreatin je dusíkatá sloučenina, která se v těle nachází převážně v kosterní svalovině a při náročné fyzické aktivitě dochází k jejímu úbytku.

V případě použití CREATINE MONOHYDRATE CREAPURE® před fyzickou aktivitou zvýšíte příjmem kreatinu sílu a svalovou práci při krátkodobém výkonu o vysoké intenzitě. Pozitivního účinku dosáhnete příjmem minimálně 3 gramů kreatinu denně.

CREATINE MONOHYDRATE CREAPURE je určen:

  • pro zvýšení síly
  • pro intenzivně trénující sportovce

Doporučené dávkování:

  • Tréninkové dny: užijte 3,5 g 30 minut před tréninkem.
  • Netréninkové dny: užijte 3,5 g ráno nalačno.
  • Je vhodné kombinovat se sacharidy (např. společně s gainerem, zajistíte tak lepší využitelnost a efektivnost).
  • Nepřekračujte doporučené dávkování.

Použití:

  • 1 zarovnaná lžička = cca 1,8 g. Dle doporučeného dávkování odměřte a rozmíchejte ve sportovním nápoji. Po otevření skladujte při teplotě do 25 °C a spotřebujte do 4 měsíců.

Upozornění: Doplněk stravy, vhodný zejména pro sportovce. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem! Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty Nutrend Creatine Monohydrate Creapure 500g:

ve 100g
Kreatin monohydrát 100 g
z toho čistý kreatin 88 g

Složení:

Kreatin monohydrát – Creapure®

Alergeny:

Neobsahuje

Značka: Nutrend
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Kreatin

Další produkty od výrobce Nutrend


Top