Nutrend ZMA 120 kapslí

Kvalitní výrobek Nutrend ZMA 120 kapslí od známého výrobce Nutrend získáte tady opravdu výhodně. Teď za akční cenu 541 Kč
Cena: 541 Kč

ZMA Anabolic – unikátní nesteroidní minerální směs hořčíku a zinku pro přirozené zvýšení hladiny testosteronu, zvýšení hladiny růstového faktoru IGF-1, zvýšení svalové síly, zlepšení celkové výkonnosti a vytrvalosti. Zinek a hořčík ve formách, které jsou pro organismus vysoce využitelné s přídavkem vitaminu B6. Unikátní patentovaná směs s vysokým obsahem hořčíku a zinku v chelátové formě. Pro vyšší účinnost těchto minerálních látek je do produktu přidán i vitamin B6, který přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k standardnímu metabolismu bílkovin a glykogenu. Zinek napomáhá k pravidelnému metabolismu sacharidů, mastných kyselin a hlavně k syntéze bílkovin. Přispívá také k udržení normální hladiny testosteronu v krvi a k podpoře imunitního systému. Hořčík přispívá k normální funkci svalů, syntéze bílkoviny a k psychické pohodě.

  • zinek a hořčík vázané na organické nosiče – vysoká využitelnost
  • s přídavkem vitaminu B6

ZMA je určen pro: nárůst čisté svalové hmoty, pro zvýšení tvorby růstového hormonu, pro zlepšení regenerace.

Doporučené dávkování:

  • 1 – 2 kapsle na lačný žaludek večer před spaním. Maximální denní dávka jsou 2 kapsle. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Použití:

  • dle doporučeného dávkování polkněte kapsle a zapijte dostatečným množstvím vody. Nejsou vhodné alkoholické a mléčné nápoje. Kapsli nekousejte!Po otevření skladujte při teplotě do 25 °C a spotřebujte do 3 měsíců.

Upozornění: Doplněk stravy, vhodný zejména pro sportovce. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty Nutrend ZMA 120 kapslí:

ve 100g RHP ve 2 kapslích RHP
Hořčík 16129 mg 4301 % 300 mg 80 %
Zinek 1075 mg 10750 % 20 mg 200 %
Vitamín B6 376 mg 26857 % 7 mg 500 %

RHP – referenční hodnota příjmu

Složení:

směs ZMA® (citrát hořečnatý, oxid hořečnatý, L-OptiZinc® (mono-L-methionin sulfát zinečnatý), L–aspartát zinečnatý, pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6)), želatinová tobolka (želatina, barviva oxid titaničitý a oxid železa). ZMA®je registrovaná ochranná známka SNAC System, Inc

Alergeny:

Neobsahuje

Značka: Nutrend
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce Nutrend


Top