NutriWorks L-Glutamine 500g

Tento akční produkt NutriWorks L-Glutamine 500g od top výrobce NutriWorks snadno můžete získát tady teď právě opravdu levně! Aktuálně v akci za 611 Kč
Cena: 611 Kč

L-Glutamine – na rychlou a optimální regeneraci. L-GLUTAMINE 100 %Instantní prášek s obsahem čisté formy aminokyseliny L- Glutamin

Přípravek k doplnění aminokyseliny L-Glutaminu (získané fermentační technologií). L-Glutamin je nejvíce zastoupenou aminokyselinou v lidském těle a je pro fungování celého organizmu naprosto zásadní. Svaly, buňky i mozek L-Glutamin používají jako palivo. Ze všech aminokyselin v rámci svalové hmoty má nejvyšší zastoupení právě L-Glutamin, a to až 61%. Stres a nadměrné zatížení svalů snižuje zásoby glutaminu v těle. L-Glutamin je spolu s L-Lysinem také zásadní pro obnovu buněk střevní sliznice, kde tvoří až 70 % z celkového množství aminokyselin.

Hlavní benefity produktu:

  • Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige
  • Čistá, instantní forma
  • Neobsahuje umělá sladidla

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

  • Rychlou a optimální regeneraci svalové hmoty
  • Růst svalové hmoty a síly
  • Optimální stav střevní sliznice
  • Podporu aktivního životního stylu

Značka Nutriworks

Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě, a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.

NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách – bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.

Doporučené dávkování:

  • 3 g denně (1 dávka). Smíchejte prášek se 2 dl vody v šejkru a míchejte asi 30 sekund. Balení obsahuje 166 dávek.

Upozornění: Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Doplněk stravy.

Nutriční hodnoty NutriWorks L-Glutamine 500g:

ve 3g
L-glutamin 3 g

Složení:

L-glutamin prášek 100 %

Alergeny:

Neobsahuje.

Značka: NutriWorks
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce NutriWorks


Top