NutriWorks Testo Booster 120 kapslí

Akční kus NutriWorks Testo Booster 120 kapslí od známého výrobce NutriWorks můžete sehnat teď skutečně výhodně. Ceny od 749 Kč
Cena: 749 Kč

Testo Booster – obsahuje aktivní složky, jejichž účinek souvisí s hladinou testosteronu. TESTO BOOSTER – kyselina D-asparagová, obohacená o synergní směs ergogenů

Testo Booster obsahuje aktivní složky, jejichž účinek souvisí s hladinou testosteronu. Základ tvoří kyselina D-asparagová obohacená o extrakt z avena sativa, maca, zinek, vitamín B6, vitamín D a zázvor. Produkt obsahuje také extrakt z kopřivy, který souvisi s optimálním fungováním prostaty.

Hlavní benefity produktu:

  • Severská kvalita = Made in Suomi + Swerige
  • Sofistikovaná kombinace ergogenů

Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:

  • Posílení hladiny testosteronu
  • Posílení sexuálního libida
  • Zlepšení tréninkových výsledků

Značka Nutriworks

Mladá, úspěšná a velmi dynamická. Tak lze charakterizovat Nutriworks, finskou značku ze země tisíce jezer. Celkový koncept značky, která byla založena v roce 2009 v Helsinkách, vychází z moderního a etického přístupu ke sportovní výživě a to jak v souvislosti s nejnovějšími trendy, tak se zdravým životním stylem. Projekt značky vznikl také v reakci na sílící tzv. mainstreamový trend levné sportovní výživy velmi nízké kvality.

NutriWorks tak představuje profesionální koncept sportovní výživy určený především pro sportovní kluby, výživové poradce a specializované prodejce. Všechny produkty jsou vyráběny ve Finsku a Švédsku v souladu s nejvyššími normami kvality. Hlavní filozofií značky je maximální možná kvalita, funkčnost, jednoduchost a přijatelná cena. Zboží je nabízeno ve dvou řadách – bílá řada je koncipována bez použití umělých sladidel a černá řada s minimalizovaným obsahem umělých sladidel.

Doporučené dávkování:

  • 4 kapsle denně se snídaní.

Upozornění: Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu, chladu, mimo dosah dětí. Doplněk stravy.

Nutriční hodnoty NutriWorks Testo Booster 120 kapslí:

ve 4 kapslích RHP
Kyselina D-asparagová 1820 mg
Maca prášek 400 mg
Zázvor prášek 200 mg
Avena sativa extrakt 160 mg
Extrakt z kopřivy 100 mg
Vitamín D 20 μg 400 %
Vitamín B6 2,8 mg 200 %
Zinek 22,5 mg 225 %
Selen 83 μg 151 %

RHP – referenční hodnota příjmu

Složení:

kyselina D-asparagová, maca prášek, prášek ze zázvoru, avena sativa (oves setý), extrakt z kopřivy, hovězí želatina, zvlhčovadlo glycerol, protispékavá látka stearát hořečnatý, barvivo oxid titaničitý, glukonan zinečnatý, pyridoxin hydrochlorid, selenan sodný, cholekalciferol.

Alergeny:

Vyznačeny tučně ve složení.

Značka: NutriWorks
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Anabolizéry a NO doplňky

Další produkty od výrobce NutriWorks


Top