Ortlieb Back-roller Classic zadní brašny + Ortlieb Rack-Pack 24l

Designový produkt Ortlieb Back-roller Classic zadní brašny + Ortlieb Rack-Pack 24l originál od výrobce Ortlieb naleznete zde teď právě se slevou! Akční cena již od 4999 Kč
Cena: 4999 Kč

Set produktů za zvýhodněnou cenu. Základní model zadních brašen od firmy Ortlieb. Získáváte s nimi všechny přednosti Ortlieb brašen včetně 5-ti leté záruky a obrovské odolnosti.

Ortlieb Back-roller Classic vodotěsné zadní brašny

Základní model zadních brašen od firmy Ortlieb. Získáváte s nimi všechny přednosti Ortlieb brašen včetně 5-ti leté záruky a obrovské odolnosti.

Přední a zadní vodotěsné brašny od Ortliebu jsou naprostou klasikou mezi dálkovými cyklisty. Profíci z oboru si cení především funkčního a odolného systému zavěšení brašen po bocích kola, a protože na dlouhých cestách je důležitá úspora každého gramu, vyzdvihují také nízkou hmotnost modelu na zadní nosič Back-Roller.

Vůbec nezáleží na tom, jestli se jedete projet po šumavských hvozdech, nebo se chcete pustit do brazilských deštných pralesů. Odolný materiál v kombinaci s 3D svařováním spojů zaručuje obrovskou odolnost, která byla potvrzena nejen v laboratořích, ale především stovkami tisíci ujetých kilometrů na světových silnicích i mimo ně. Hermetický rolovací systém zaručuje 100% ochranu před vodou a přitom je tak jednoduchý na otevření, že všechno máte rychle po ruce.

Ortlieb Back-roller Classic vodotěsné zadní brašny

• Systém zavírání: rolovací
Popruh přes rameno
Velké reflexní plochy
• Vnitřní integrovaná kapsa
QL2.1 systém uchycení na nosič

Výška brašny: 42 cm
Horní šířka brašny: 32 cm
Dolní šířka brašny: 23 cm
Hloubka: 17 cm
Váha: 1.900 g
Objem: 40l

Upínací systém QL2.1

Systém automatického zavírání a otevírání. Uchopením brašny za ucho se na zadní straně brašny automaticky rozevřou dva háčky a brašnu tak lze zaháknout na nosič. Jakmile se ucho brašny pustí, háčky se automaticky zavřou a brašna zůstane na nosiči bezpečně připevněná.

Ortlieb Back-roller Classic vodotěsné zadní brašny

Video s popisem funkčnosti upínacího systému brašen:

Ortlieb Rack-Pack 24l vodotěsná taška

Taška, kterou najdete nejen na kolech, ale i motorkách, lodích, v karavanech, či na dlouhých horolezeckých expedicích.

Velikosti S a M jsou určené především k použití v kombinaci s Back-Rollery (případně i Front-Rollery) na nosiči. Vodotěsný rolovací systém zavírání s vyztužujícím páskem má svůj původ v lodních pytlích. Vnitřní prostor je možno doširoka otevřít tak, aby se uvnitř dala lehce najít jakákoliv „ztracenost“.

+ polstrovaný popruh přes rameno
+ Stahovací popruhy
+ pohodlné popruhy k přenášení

Objem: 24 litrů

Výška brašny: 24 cm
Šířka brašny: 48 cm
Hloubka: 24 cm
Váha: 670 g
Objem: 24 l


Značka: Ortlieb
Barva modrá

Další produkty z kategorie Cyklistické brašny

Další produkty od výrobce Ortlieb


Top