Ortlieb Trunk Bag RC

Žádaný výrobek Ortlieb Trunk Bag RC od populárního výrobce Ortlieb jednoduše můžete sehnat na našich stránkách teď právě skutečně levně. Nyní za akční cenu 2746 Kč
Cena: 2746 Kč

Vodotěsná brašna na horní plošinu nosiče, kterou k němu snadno připevníte díky novému Rack-Lock systému od ORTLIEBu. Rolovací uzávěr se zapínáním na suchý zip je snadno ovladatelný a díky němu se rychle dostanete do hlavní kapsy o velikosti 12 litrů. Ta však vnitřní organizér a háček na klíče. K tomu všemu přidejte venkovní kapsu (není vodotěsná), popruh přes rameno, poutko pro blikačku a reflexní prvek na zadní straně a perfektní malá cyklo brašna je na světě. Kompatibilní s nosiči v šířkách od 60 do 160mm.

Rack Lock je vhodný na jakýkoliv nosič, třeba i na ten, kde je velmi mnoho příček. Jeho další výhodou je možnost jednoduchého připevnění bočních brašen na trubky, které jsou umístěny níže než je horní plocha nosiče, a které jsou součástí vlastního adaptéru. Ortlieb adaptér je složen ze dvou částí, jedna je na brašně, a druhá se montuje na nosič.

Výška brašny: 30 cm
Šířka brašny: 38 cm
Hloubka: 20 cm
Váha: 825 g
Objem: 12l


Značka: Ortlieb
Barva černá

Další produkty z kategorie Cyklistické brašny

Další produkty od výrobce Ortlieb


Top