Powerslide Rocket Red

Vynikající kus Powerslide Rocket Red od populární značky Powerslide jednoduše pořídíte tady nyní v akci. Nabídky od 1850 Kč
Cena: 1850 Kč

Dětské kolečkové brusle Powerslide Rocket Red- jsou roztahovací v rozmezí 4 velikostí a jsou vybaveny velice jednoduchým systémem jejího nastavení. Popis:

Jednodílná SoftBoot konstrukce pevné a odolné skořepiny s rámem vyniká nízkou váhou a dobrou stabilitou.

Brusle jsou osazeny kolečky Powerslide o velikosti 70, 72 a 76mm (v návaznosti na velikost bruslí) s tvrdostí 85A a ložisky WCD ABEC 7.

Vnitřní botička je anatomicky polstrovaná pro dětskou nohu a je velmi komfortní, z vnější strany tvořená plastovým skeletem a vinylem.

Upínání je pečlivě nastaveno tak, aby napomáhalo zvýšit komfort při zachování pevného a jistého upnutí nohy. Takto poskytovaná opora zabraňuje ztrátám energie při bruslení a zajišťuje bezpečnost. Základní utažení bruslí je zajištěno oblíbeným klasickým šněrováním s pevnými očky, dlouhým suchým zipem a dotáhne pevnou přezkou s pojistkou proti nechtěnému rozepnutí.

Brusle se jednoduše nazouvá díky technologii Easy Slip In, která vychází z dlouholetých zkušeností firmy Powerslide. Při nazouvání se výborně hodí velké poutko na zadní části brusle.

Velikosti a použitá kolečka:

29-32 – 70mm
33-36 – 72mm
37-40 – 76mm
Značka: Powerslide
Barva červená

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Powerslide


Top