ProSupps Aminokyseliny Hydro BCAA 414 g

Diskontní kus ProSupps Aminokyseliny Hydro BCAA 414 g od známé společnosti ProSupps jednoduše získáte na našich stránkách nyní za akční cenu. Ceny již od 559 Kč
Cena: 559 Kč

Aminokyseliny Hydro BCAA jsou instantní aminokyseliny s obsahem 7 g BCAA v poměru 2:1:1 a 3 g EAA esenciálních aminokyselin. Výborně se rozpouštějí ve vodě, podporují správnou hydrataci a mají různé osvěžující příchutě. Jsou vhodné jako doplněk výživy na regeneraci po tréninku.

Aminokyseliny Hydro BCAA – instantní aminokyseliny s obsahem 7 g BCAA bez cukru a kalorií

Aminokyseliny Hydro BCAA obsahují 7 g instantních BCAA aminokyselin, a to L-leucin, L-isoleucin a valin v poměru 2:1:1. Jsou také doplněny o 3 g esenciálních aminokyselin EAA, které jsou klíčové pro syntézu bílkovin, čímž pomáhají k růstu a udržení svalové hmoty. Navíc neobsahují žádné sacharidy, cukry ani kalorie, a proto jsou ideálním doplňkem stravy pro každého sportovce.

Aminokyseliny Hydro BCAA obsahují elektrolyty, jako je sodík či draslík, který podporuje správné fungování nervového systému.

Aminokyseliny Hydro BCAA a jejich výhody

  • obsahují 7 g BCAA a 3 g EAA
  • neobsahují žádné kalorie, sacharidy ani cukry
  • jsou obohaceny o důležité elektrolyty
  • podporují správnou hydrataci
  • jsou vhodné na regeneraci po tréninku
  • na výběr množství osvěžujících příchutí

Složení

Kyselina citronová, přírodní a umělé aroma, oxid křemičitý, sukralóza, ovocná a zeleninová šťáva v prášku (pro barvu), acesulfam draselný.

Dávkování

Smíchejte 1 odměrku (14,5 g) HydroBCAA v 300-500 ml studené vody. Produkt se může konzumovat před tréninkem, během tréninku a po tréninku, aby se dosáhlo maximální účinnosti.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty 1 dávka (14,5 g)
Kalorie 0 kcal
Sacharidy 0 g
z toho cukry 0 g
Sodík (jako citrát sodný) 50 mg
Draslík (jako chlorid draselný) 100 mg
BCAA 2:1:1 7 g
L-Leucin 3,5 g
L-Izoleucin 1,75 g
L-Valin 1,75 g
Esenciální aminokyseliny (L-Lyzin, L-Treonin, L-Fenylalanin, L-Metionin, L-Histidin, L-Tryptofan) 3 g

Upozornění

Skladujte na chladném a suchém místě. Tento produkt je určen pro zdravé dospělé ve věku 18 a více let. Nepoužívejte, pokud jste těhotná nebo kojíte. Pokud se u vás vyskytne jakýkoliv nežádoucí účinek, přestaňte produkt používat. Držte mimo dosah dětí. Datum spotřeby je v USA formátu (první číslo symbolizuje měsíc).

Značka: ProSupps
Příchuť vodní meloun
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce ProSupps


Top