Salming Flow Blade BioPower

Designový produkt Salming Flow Blade BioPower od top výrobce Salming naleznete právě nyní za výprodejovou cenu. Teď v akci 699 Kč
Cena: 699 Kč

Florbalová čepel Salming Flow – žhavá novinka pro sezónu 2021/22. Vyniká především svým nejhlubším vybráním forhendové strany v historii čepelí Salming. V tvrdém materiálu Bio Power je vhodná spíše na tvrdé povrchy, např. parkety.

Získej tu správnou flow. Žhavá novinka pro sezónu 2021/22 vyniká především svým nejhlubším vybráním forhendové strany v historii čepelí Salming (9,4 mm). Díky svému zahnutí a zmíněnému prohloubení je vynikajícím parťákem pro střelbu i techniku s míčkem.

Patka čepele je na forhendu hladká a na bekendové straně dutá, proto se míček lépe ovládá i na patce čepele při zachování nízké hmotnosti čepele. Z forhenové strany čepele jsou viditelné tři typy žeber. Podélná žebra a žebra rovnoběžná s shaftem přichází do kontaktu s míčkem, všechna mají „T“ profil, který je tužší ve zkrutu i v ohybu. Míček se na forhendové straně čepele pohybuje velmi hladce a získává tu správnou flow. Příčná žebra pomáhají především samotné čepeli, aby lépe držela svůj tvar i při silovém stylu hry.

Rám čepele je mírně zesílen, po celém obvodu čepele je znatelná hrana, která zajišťuje, aby míček čepel neplánovaně neopouštěl.

Čepel doporučujeme hráčům s tvrdou střelou vyžadujícím vynikající kontrolu míčku.

Klíčové vlastnosti

  • velmi zahnutá čepel (vybrání 9,4 mm)
  • tuhá v torzi (zkrutu)
  • vhodná pro střelu tahem
  • výborná kontrola míčku

BioPower™

Síla přírody! Materiál BioPower je označován jako tvrdý. Tento tvrdý materiál je vyroben z cukrové třtiny. Naše přidaná hodnota neslouží pouze životnímu prostředí, ale čepel vyniká také svými herními vlastnostmi – cit pro balonek a prudká střela. Minimální biozáklad je 96 %. Tento materiál doporučujeme na tvrdé povrchy, např. parkety.

Parametry:

Materiál čepele: Bio Power – tvrdá
Kolekce: 2022/23
Značka: Salming
Barva bílá

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Salming


Top