Scitec Nutrition BCAA 6400 375 tablet

Ve slevě produkt Scitec Nutrition BCAA 6400 375 tablet originál od výrobce Scitec Nutrition jednoduše získáte zde nyní opravdu výhodně! Nyní za akční cenu 641 Kč
Cena: 641 Kč

Aminokyseliny s rozvětveným řetězcem (BCAA), jmenovitě leucin, isoleucin a valin, tvoří důležitou skupinu aminokyselin. Aminokyseliny BCAA patří mezi 9 esenciálních aminokyselin,které si tělo samo nedokáže vytvořit Jediným zdrojem těchto aminokyselin je naše každodenní strava a doplňky výživy. Aminokyseliny s rozvětveným řetězcem tvoří více než 35% zásob esenciálních aminokyselin ve svalových bílkovinách. Leucin, isoleucin a valin, jsou nepostradatelnými aminokyselinami, které můžeme zajistit z různých zdrojů potravy bílkovinného charakteru.

BCAA lze přijmout i jako doplňky výživy, což se zvlášť doporučuje v době tvrdého tréninku nebo při fyzické práci. Naše formule BCAA 6400 obsahuje leucin, isoleucin a valin v poměru 2:1:1.

SLOŽENÍ:

obsahuje: Isomalt ST-PF. BCAA

DÁVKOVÁNÍ:

Jedna dávka je 5 tablet

UPOZORNĚNÍ

Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Tento produkt není náhradou smíšené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah malých dětí! Nedoporučuje se dětem, těhotným a kojícím ženám a osobám s kardiovaskulárními poruchami.

Aminokyselinové spektrum

v 1 tabletě v 1 dávce 5 tablet
L-Isoleucin 224 mg 1120 mg
L-Leucin 448 mg 2240 mg
L-Valin 224 mg 1120 mg

Značka: Scitec Nutrition
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Aminokyseliny

Další produkty od výrobce Scitec Nutrition


Top