Shock Doctor 221 Kompresní šortky s BioFlex™ vložkou

Oblíbený a kvalitní výrobek Shock Doctor 221 Kompresní šortky s BioFlex™ vložkou originál od značky Shock Doctor snadno můžete pořídit na našich stránkách skutečně výhodně! Teď za akční cenu 1099 Kč
Cena: 1099 Kč

Kompresní šortky Shock Doctor 221 Core Compression Short se suspenzorem jsou vhodné pro jakýkoli kontaktní sport. Oblíbené jsou zejména mezi hokejisty, baseballisty a zápasníky. Systémem X-Pocket Cup Retention udržuje suspenzor ve správné po a maximálně chrání citlivé partie. Kompresní materiál tvoří čtyřcestná strečová vlákna, která dobře sají a odvádí pot z těla. Síťovaná vložka bezpečně drží suspenzor na správném místě a podporuje ventilaci, aby nedocházelo k nežádoucímu zvyšování teploty v citlivých partiích. Opasek je z příjemného materiálu, který nedře. Exkluzivní systém X-Pocket Cup Retention od Shock Doctor je navržen tak, aby udržoval chránič v ideální poloze pro nejlepší ochranu a pohodlí.

Suspenzor Shock Doctor BioFlex Cup má anatomicky tvarovaný design a odvětrání. Tvar suspenzoru je maximálně přizpůsobený křivkám těla, čímž poskytuje neomezený pohyb, výborné proudění vzduchu a pohodlí.

prvotřídní 4 pásmový strečový materiál, odvádí vlhkost a zajišťuje kompresi
X-Pocket Cup Retention bezpečně udržuje suspenzor na svém místě
průduchy pro maximální ventilaci
Bioflex Cup s gelovými okraji pro vynikající komfort
Značka: Shock Doctor
Velikost XL
Barva černá

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce Shock Doctor


Top