SizeandSymmetry Caffeine 60 kapslí

Ve slevě kus SizeandSymmetry Caffeine 60 kapslí od společnosti Sizeandsymmetry seženete na našich stránkách teď právě za výprodejovou cenu! Právě teď jen za 121 Kč
Cena: 121 Kč

Caffeine – farmaceuticky čistý kofein s perfektní vstřebatelností. Farmaceuticky čistý kofein s perfektní vstřebatelností a obsahem 200 mg čistého kofeinu na jednu kapsli. Tato dávka odpovídá dvěma silným šálkům pražené kávy, bez obsahu karcinogenních látek, které tak často negují pozitivní efekt kofeinu obsaženého v kávě. Sizeandsymmetry Caffeine odpovídá nejvyšší evropské kvalitě a plní normy stanovené EU.

Kofein je nejúčinnějším centrálním stimulantem, zároveň velmi efektivně podporuje spalování nežádoucích tukových zásob. Stimulant Caffeine Sizeandsymmetry je jedním z nejlepších spalovačů tuku. Stimulační účinky kofeinu poznáte nejvíce při psychickém i fyzickém vyčerpání a v období stimulace před náročným výkonem.

Caffeine Sizeandsymmetry podporuje spalování tuku. Napomáhá využití tuku jako zdroje energie pro svalovou práci. Je jedním z nejsilnějších spalovačů tuku využívaným profesionálními sportovci.

Podporuje:

  • Silový i vytrvalostní výkon
  • Spalování tuku
  • Mobilizaci psychických i fyzických sil

Doporučené dávkování:

  • Užívejte 1 kapsli denně, a to buď před fyzickým výkonem, nebo v době zvýšení fyzické zátěže a nutnosti stimulace.

Upozornění: Není určeno pro děti, mladistvé do 18let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu v teplotě do 25°C mimo přímé sluneční záření. Po otevření spotřebujte do 60 dnů.Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Potravina pro zvláštní výživu s vysokým obsahem kofeinu. Nenahrazuje pestrou stravu. Neobsahuje látky dopingového charakteru Potravina určená pro zvláštní výživu – vhodné pro sportovce.

Nutriční hodnoty SizeandSymmetry Caffeine 60 kapslí:

1 kapsle
Kofein bezvodý 200 mg

Složení:

Kofein bezvodný, želatinová kapsle (želatina, oxid titaničitý, oxidy a hydroxidy železa), stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Alergeny:

Neobsahuje

Značka: Sizeandsymmetry
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Stimulanty a energizéry

Další produkty od výrobce Sizeandsymmetry


Top