Spokey CUMULUS PRO Volejbalový míč, vel. 5

Kvalitní a oblíbený produkt Spokey CUMULUS PRO Volejbalový míč, vel. 5 pocházející od značky Spokey snadno pořídíte tady a teď právě opravdu levně! Nabídka již od 382 Kč
Cena: 382 Kč

Volejbalový míč Spokey CUMULUS PRO:

– je vyroben z odolného materiálu se zvýšenou pružností, který poskytuje vynikající odraz a měkčí pocit při dopadu na ruce

– má strukturovaný protiskluzový povrch

– jedná se o ručně šitý model, což přispívá k jeho dokonalému tvaru

– je vyroben pro profesionální tréninky i rekreační použití

Vstupte do vzrušujícího světa volejbalu s míčem Spokey CUMULUS PRO a buďte připraveni hrát! Jedná se o model vyrobený precizním ručním šitím, což má vliv na jeho dokonalý tvar. Lze jej používat při hře v hale, na venkovních hřištích i na pláži. Díky speciálně strukturovanému protiskluzovému povrchu se dokonale odráží.

Volejbal s vášní

Spokey CUMULUS PRO je nejlepší volbou pro profesionální trénink i rekreační použití. Díky odolnému materiálu a latexové vnitřní duši má zvýšenou pružnost, poskytuje vynikající odraz, výborné letové vlastnosti a minimalizuje pocit nárazu.

Buďte připraveni hrát

Volejbal je sport, kterému se věnují miliony lidí na celém světě. Během hry můžete pocítit ducha soutěživosti a spolupráce, zapojit svaly celého těla a rozvíjet reflexy a pohybovou koordinaci. Je také vzrušující sledovat své oblíbené hráče na televizní obrazovce nebo z tribun stadionu. Co však přináší maximální vzrušení, je hra samotná. Chcete se do ní zapojit? S volejbalovým míčem Spokey CUMULUS PRO budete na hru vždy připraveni.

Parametry:

materiál: PU

duše: latexová

počet vrstev: 2

šitý: ručně

velikost: 5 (650-670 mm)

hmotnost: 260-280 g

maximální tlak pro nafouknutí: 0,6-0,8 BAR / 8,7-11,6 PSI

míč je dodáván ve vyfouknutém stavu

Informace pro velkoodběratele:

balení: 50 ks/karton

možný prodej po 1 ks

Váha: 0.40000 kg
Značka: Spokey
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Volejbalové míče

Další produkty od výrobce Spokey


Top