Sweet Protection Wanderer II

Oblíbený a akční výrobek Sweet Protection Wanderer II od top značky jednoduše můžete pořídit zde teď právě za výprodejovou cenu! Teď za akční cenu 3225 Kč
Cena: 3225 Kč

Aktualizovaná vodácká helma Wanderer II 2024, která je moderním nástupcem oblíbeného modelu z roku 2008. Tato helma nabízí vše, co vodáci potřebují pro své dobrodružství na řece – spolehlivost, odolnost a univerzálnost. Sweet Protection Wanderer II 2024, moderní nástupce oblíbeného modelu z roku 2008. Tato helma nabízí vše, co vodáci potřebují pro své dobrodružství na řece – spolehlivost, odolnost a univerzálnost.

Model je dostupný ve velikostech:
S/M (53-56cm)
M/L (56-59cm)
L/XL (59-61)

Helma Wanderer II vyniká především díky svým inovativním technologiím a prvotřídním materiálům, které zajišťují maximální bezpečnost a pohodlí při sjíždění divokých vod. Jednou z klíčových vlastností je nastavitelný systém Occigrip, který zaručuje pohodlné a bezpečné uchycení temene hlavy – základ správného držení helmy. Occigrip je jednoduchý a funkční, což zvyšuje komfort při nošení.

Výhodou helmy je také přímé větrání, které udržuje hlavu v pohodě za jakýchkoliv podmínek. Počet otvorů a síla větrání se dá variabilně měnit podle aktuálních podmínek. Díky lehkosti a pohodlí helmy je vhodná pro vodáky všech úrovní zkušeností, ať už se jedná o začátečníky nebo zkušené vodáky.

Sweet Protection Wanderer II 2024 je dodávána s samolepicími vycpávkami, které umožňují individuální nastavení pro dokonalé pohodlí. Balení navíc obsahuje praktický obal na helmu, což usnadňuje přenášení a skladování.

Certifikace CE EN 1385 class I-IV potvrzuje, že helma splňuje nejpřísnější bezpečnostní normy a je vhodná pro širokou škálu vodáckých aktivit.

Shrnutí:

Sweet Protection Wanderer II 2024 je vynikající volbou pro každého, kdo hledá spolehlivou, odolnou a pohodlnou vodáckou helmu. S kombinací moderních technologií, materiálů a uživatelských zkušeností představuje tato helma ideální řešení pro bezpečné a komfortní sjíždění divokých vod. Její univerzálnost a funkce ji činí vhodnou pro vodáky všech úrovní zkušeností.

Kromě výše uvedených vlastností má helma Wanderer II 2024 následující konstrukční prvky, které zajišťují její vysokou kvalitu a odolnost:

ABS Thermoplastic Shell: Speciální typ odolné ABS skořepiny, která je povrchově upravena a zpevněna. Tato konstrukce zaručuje vysokou pevnost a odolnost helmy vůči nárazům.
EPP Shock Absorbing Liner: Vnitřní vložka z upraveného polypropylenu (EPP) tvoří odolnou absorpční vrstvu pro případ nárazu, což zvyšuje ochranu hlavy při pádech či kolizích.
Washable Coolmax Liner: Krycí vložka vyrobená z hypoalergenního materiálu, který dokonale odvádí vlhkost a zaručuje komfort v širokém rozsahu teplot. Vložka je oddělitelná a snadno se čistí, což umožňuje udržovat helmu v čistotě a hygieně.

Sweet Protection Wanderer II 2024 nabízí skvělý poměr ceny a kvality. Vzhledem k jejím vynikajícím vlastnostem a široké škále použití na různých vodních terénech je tato helma skvělou investicí pro každého vodáka.

Zákazníci, kteří si tuto helmu již pořídili, oceňují její pohodlí, lehkost a snadné nastavení. Díky vysoké kvalitě materiálů a zpracování helma nabízí dlouhou životnost, což ocení každý, kdo hledá trvanlivou a spolehlivou vodáckou výbavu.

V neposlední řadě stojí za zmínku, že Sweet Protection je renomovaný výrobce sportovní výbavy, který se může pochlubit dlouholetými zkušenostmi a zákaznickou spokojeností. Společnost klade důraz na inovace a kvalitu svých produktů, což je vidět i na modelu Wanderer II 2024.
Značka:
Velikost 53-56 cm
Barva černá

Další produkty z kategorie Nezařazené


Top