TARRAGO HighTech Down Protector 250 ml

Tento velmi žádaný kus TARRAGO HighTech Down Protector 250 ml originál od výrobce Tarrago snadno seženete zde teď právě skutečně výhodně. Nyní lze objednat jen za 229 Kč
Cena: 229 Kč

Tekutá impregnace pro zvýšení vodoodpuzujícího efektu, zachovává původní vlastnosti materiálu a prodyšnost vysoce namáhaných péřových oděvů, jako jsou spací pytle, bundy, větrovky, vesty a kalhoty. Pro udržení a prodloužení životnosti a vodoodpudivosti oděvu doporučujeme použít TARRAGO DOWN CLEANER – nalijte Down Cleaner do dávkovače pračky a Down Protector do zásobníku změkčovače ve stejném pracím cyklu. Pro praní v ruce doporučujeme nejdříve vyčistit oděvy pomocí Down Cleaner a následně opakovat proces s Down Protector. Praní v pračce: Při praní postupujte podle pokynů na štítku oděvu. Zapněte všechny zipy včetně suchých zipů. Vložte do pračky 1 nebo 2 oděvy. Láhev protřepejte a nalijte jedno plné víčko do dávkovače změkčovače (50 ml na oděv). Pro objemné oděvy přidejte extra víčko (100 ml). Perte na 30 °C, s použitím programu pro jemné oděvy a pomalé odstřeďování.

Sušička: Sušte při středním nastavení teploty a podle pokynů na štítku oděvu. Doporučujeme použít čtyři čisté tenisové míčky, abyste se vyhnuli vzniku hrudek (doba sušení 2 až 4 hodiny). Pokud v péřové výplni nenahmatáte žádné chuchvalce, je oděv zcela vysušen.

Ruční praní: Při praní postupujte podle pokynů na štítku oděvu. Zapněte všechny zipy včetně suchých zipů. Do vany s teplou vodou (30 °C) ponořte oděv, který chcete vyprat. Láhev protřepejte a nalijte jedno plné víčko do vany (50 ml na oděv). Pro objemné oděvy přidejte extra víčko (100 ml). Oděv řádně namočte a nechte působit 15 minut. Poté opláchněte důkladně teplou vodou. Oděv nechte okapat, abyste odstranili přebytečnou vodu, která může zůstat uvnitř.

Sušení: Vyndejte oděv z vany, opatrně jej vymačkejte a rozprostřete na dobře větrané místo (nikdy nevěšte!). Během prvního dne jemně promačkejte oděv každou hodinu. Dvakrát za den péřovou výplň rovnoměrně protřepejte (opakujte proces 3 až 4 dny). Pokud v ní nenajdete žádné chuchvalce, je oděv zcela vysušen. DŮLEŽITÁ INFORMACE:

Péřové výrobky jsou jedním z nejjemnějších a nejhodnotnějších oděvů pro outdoorové aktivity. Udržují tělesnou teplotu a teplo, zachycují vzduch ve vláknech peří. Při vystavení těchto výrobků nepříznivým podmínkám jako dešti, chladu, nečistotám, otěru a potu dochází ke ztrátě integrálních vlastností, jako je izolace, hydroizolace a přívod tepla. Všechny tyto situace mohou způsobit výrazné snížení požadovaných vlastností těchto výrobků. V extrémních podmínkách to může být pro sportovce vážný problém, ztráta izolačních vlastností, prodyšnosti, zvýšené pronikání vlhkosti a tím i zvyšující se hmotnosti výrobku. Nedostatkem informací a speciálních produktů pro péči o tyto výrobky v mnoha případech způsobuje, že jsou ošetřovány nevhodnými prostředky, které snižují jejich životnost.

Během praní nedoporučujeme používat běžné detergenty nebo změkčovadla.
Značka: Tarrago
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Impregnace a ochranné přípravky

Další produkty od výrobce Tarrago


Top