The Protein Works Vegan Protein Extreme 500 g

Vynikající produkt The Protein Works Vegan Protein Extreme 500 g od známé značky The Protein Works snadno můžete najít tady teď právě ve výprodejové akci. Nabídka již od 419 Kč
Cena: 419 Kč

Vegan Protein Extreme je funkční rostlinný protein bez cukru, jehož jádro tvoří sójový a hrachový izolát. Pro komplexnost ve složení ale nechybí ani protein z hnědé rýže či slunečnicových a dýňových semínek. Díky tomu vzniká unikátní směs bílkovin s příznivějším spektrem aminokyselin, které potěší nejen vegany a příznivce rostlinné stravy.

Vegan Protein Extreme je funkční protein bez cukru, který v sobě kombinuje několik zdrojů bílkovin pro růst a udržení svalů

Vegan Protein Extreme je rostlinný protein bez cukru s nízkým podílem tuku. Oblíbí si ho všichni vegani a příznivci rostlinné stravy, pro které je kvalita na prvním místě. Protein tvoří několik zdrojů bílkovin, díky čemuž má výrazně lepší výsledný aminokyselinový profil. Obecně se u rostlinných proteinů doporučuje kombinovat luštěniny s obilovinami, aby se vyrovnaly jednotlivé nedostatečně zastoupené (limitní) aminokyseliny. Proto máte před sebou unikátní kombinaci bílkovin z různých zdrojů, která potenciál celé směsi maximalizuje.

Základem proteinu je sójový izolát, který se svým aminokyselinovým spektrem nejvíce podobá kvalitnímu syrovátkovému proteinu. Patří tak k nejoblíbenějším proteinům mezi vegany. Stejně tak ve složení najdete i protein z hrachu, slunečnicových či dýňových semínek a rýže. V závislosti na příchuti se tak pyšní až 84% podílem kvalitních bílkovin, které pomáhají s růstem svalů a udržením zdravých kostí. Obsahuje také komplex trávicích enzymů DigeZyme®, které zlepší stravitelnost a vstřebatelnost proteinu, abyste byli schopni z něj vytěžit maximum. Protein je tak ideální zejména pro všechny lidi, kteří chtějí mít silnou kostru a dobře fungující pohybový aparát. Ocení ho ovšem i sportovci, kteří se věnují silovému tréninku a chtějí dosáhnout co nejlepších výsledků v otázce svalového růstu. Je skvělý ale i pro ostatní aktivní lidi, kterým může pomoci s optimálním příjmem bílkovin.

Je však ideálním parťákem také v dietě. Neobsahuje cukr a má nízký podíl tuku. Je proto vhodný i pro ty nejnáročnější sportovce, jako jsou závodníci ve fitness či kulturistice v přípravě, kdy řeší doslova každý gram makroživin. Díky obsaženým bílkovinám protein navíc přispívá k udržení svalové hmoty. Pomáhá tak zabránit katabolismu, který je zejména v dietě noční můrou všech sportovců. Navíc má lahodnou chuť, pro kterou se opět řadí ke špičce mezi rostlinnými proteiny.

Oceníte také, že je obohacen o vybrané vitamíny a minerální látky. Některé z nich, jako je například vápník či vitamín B12, se běžně vyskytují především v živočišné stravě. I to je důvod, proč přítomnost těchto vitamínů vegani jistě ocení. Vápník je totiž důležitý pro správnou funkci svalů a udržení zdravých zubů i kostí. Vitamíny B6 a B12 pak zase pomáhají snížit únavu, vyčerpání a podílí se na fungování nervového systému i psychiky. Svou roli má také vitamín B9, který se podílí na syntéze aminokyselin. Obsažený vitamín C pak zase přispívá ke správnému fungování imunity nejen během tréninku, ale také k tvorbě kolagenu, a tím i optimální funkci cév, kostí a chrupavek.

Nezáleží na tom, jestli je vaším cílem nabrat svaly, zhubnout, jíst kvalitně nebo podpořit celkové zdraví. Ve všech případech je potřeba mít ve stravě dostatek bílkovin. A tato unikátní kombinace jejich různých zdrojů ve formě komplexního proteinu je skvělým pomocníkem k tomu, abyste svého cíle dosáhli. Stačí z něj vytvořit lahodný nápoj nebo ho přidat do dezertů a dalších pokrmů, které tak snadno obohatíte o potřebné bílkoviny.

Vegan Protein Extreme a jeho výhody

  • vysoce kvalitní a funkční rostlinný protein
  • obsahuje sójový izolát a protein z hrachu, rýže a slunečnicových i dýňových semínek
  • je obohacen o vybrané vitamíny a minerální látky
  • je bez cukru
  • má nízký podíl tuku
  • je obohacený o komplex trávicích enzymů DigeZyme® pro snadnější stravitelnost
  • přispívá k růstu a udržení svalové hmoty
  • napomáhá k udržení zdravých kostí
  • přispívá ke správné funkci svalů, kostí a nervového systému
  • pomáhá snižovat únavu a vyčerpání
  • podporuje správnou funkci imunity
  • má lahodnou chuť
  • je ideální jako skvělý snack
  • výborně chutná ve formě potréninkového nápoje
  • dá se přidat i do dezertů a dalších pokrmů
  • ideální pro vegany a příznivce rostlinné stravy

Složení

Príchuť čokoládové hedvábí: Proteinová směs (sójový proteinový izolát, hrachový proteinový izolát, protein z dýňových semínek, organický slunečnicový protein, protein z hnědé rýže), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, lněný prášek, směs vitamínů a minerálů (fosforečnan vápenatý, vitamín C, vitamín B5, vitamín B6, kyselina listová, vitamin B12), aroma, sladidlo (sukralóza), DigeZyme® (amyláza, proteáza, celuláza, beta-D-galaktosidáza, lipáza).

Příchuť slaný karamel: Proteinová směs (sójový proteinový izolát, hrachový proteinový izolát, protein z dýňových semínek, organický slunečnicový protein, protein z hnědé rýže), aroma, lněný prášek, směs vitamínů a minerálů (fosforečnan vápenatý, vitamín C, vitamín B5, vitamín B6, kyselina listová, vitamín B12), sladidlo (sukralóza), DigeZyme® (amyláza, proteáza, celuláza, beta-D-galaktosidáza, lipáza).

Příchuť vanilkový krém: Proteinová směs (sójový proteinový izolát, hrachový proteinový izolát, protein z dýňových semínek, organický slunečnicový protein, protein z hnědé rýže), aroma, lněný prášek, směs vitamínů a minerálů (fosforečnan vápenatý, vitamín C, vitamín B5, vitamín B6, kyselina listová, vitamin B12), sladidlo (sukralóza), DigeZyme® (amyláza, proteáza, celuláza, beta-D-galaktosidáza, lipáza).

Dávkování

Smíchejte 35 g proteinu (1 odměrka) s 250-350 ml vody nebo rostlinného mléka v šejkru a ihned konzumujte.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty (příchuť čokoládové hedvábí) 100 g 1 dávka (35 g) %RI*
Energetická hodnota 1583 kJ / 378 kcal 527 kJ / 128 kcal
Tuky 2,5 g 0,9 g
z toho nasycené tuky 0,6 g 0,2 g
Sacharidy 6,1 g 2,1 g
z toho cukry 0,1 g
Vláknina 1,9 g 0,7 g
Bílkoviny 83 g 29 g
Sůl 2,3 g 0,79 g
Vitamín C 34 mg 12 mg 15 %
Kyselina listová 86 μg 30 μg 15 %
Vitamín B12 1,1 μg 0,4 μg 15 %
Vitamín B6 0,6 mg 0,2 mg 15 %
Kyselina pantothénová 2,6 mg 0,9 mg 15 %
Vápník 343 mg 120 mg 15 %
Nutriční hodnoty (slaný karamel) 100 g 1 dávka (35 g) %RI*
Energetická hodnota 1579 kJ / 377 kcal 553 kJ / 132 kcal
Tuky 2,3 g 0,8 g
z toho nasycené tuky 0,3 g 0,1 g
Sacharidy 5,4 g 1,9 g
z toho cukry 0,2 g 0,1 g
Vláknina 1 g 0,4 g
Bílkoviny 83 g 29 g
Sůl 2,5 g 1,2 g
Vitamín C 34 mg 12 mg 15 %
Kyselina listová 86 μg 30 μg 15 %
Vitamín B12 1,1 μg 0,4 μg 15 %
Vitamín B6 0,6 mg 0,2 mg 15 %
Kyselina pantothénová 2,6 mg 0,9 mg 15 %
Vápník 343 mg 120 mg 15 %
Nutriční hodnoty (příchuť vanilkový krém) 100 g 1 dávka (35 g) %RI*
Energetická hodnota 1597 kJ / 381 kcal 559 kJ / 133 kcal
Tuky 2,3 g 0,8 g
z toho nasycené tuky 0,3 g 0,1 g
Sacharidy 5,6 g 2 g
z toho cukry 0,2 g 0,1 g
Vláknina 1,1 g 0,4 g
Bílkoviny 84 g 29 g
Sůl 2,3 g 0,8 g
Vitamín C 34 mg 12 mg 15 %
Kyselina listová 86 μg 30 μg 15 %
Vitamín B12 1,1 μg 0,4 μg 15 %
Vitamín B6 0,6 mg 0,2 mg 15 %
Kyselina pantothénová 2,6 mg 0,9 mg 15 %
Vápník 343 mg 120 mg 15 %

*Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ/ 2000 kcal).

Upozornění

Výrobek není náhradou pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Skladujte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte na suchém a chladném místě. Výrobce neručí za škody způsobené nesprávným užíváním a skladováním výrobku.

Alergeny: Vyrobeno v zařízení, které zpracovává vejce, mléko, ořechy, sezam, arašídy, sóju a pšeničné výrobky. Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučným písmem.

Značka: The Protein Works
Příchuť slaný karamel
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Nezařazené

Další produkty od výrobce The Protein Works


Top