Tričko Klimatex seamless TAS Černá

Oblíbený výrobek Tričko Klimatex seamless TAS Černá od top značky KLIMATEX snadno můžete pořídit zde teď za výhodnou cenu! Akční cena již od 549 Kč
Cena: 549 Kč

Pánské seamless triko TAS
Pánské seamless triko s minimálním množstvím švů vyrobené z luxusního materiálu s vysokým obsahem polypropylenu.

Funkční pánské triko s dlouhým rukávem v moderním designu a seamless provedení. Bezešvá (seamless) technologie minimalizuje počet švů a eliminuje tak podráždění kůže. Speciální zóny a struktury pro optimální ventilaci pokožky jsou vypletené, ne šité. Luxusní extra pružný materiál s vysokým obsahem polypropylenu pro zajištění optimálního mikroklima a teploty kůže. Polypropylénové vlákno je lehké, má vynikající termo-izolační schopnosti, odvádí pot a zanechává pokožku suchou a bez pachů, je stálobarevné a brání rozmnožování bakterií. Zajišťuje maximální odvod vlhkosti a rychlé schnutí. Materiál je ideální pro zvýšenou fyzickou zátěž, pomáhá udržovat optimální teplotu kůže, eliminuje výkyvy v teplotě při střídání velké námahy a klidové fáze (např. aktivní fáze lyžování a posléze pasivní fáze na lanovce). Zabraňuje prochladnutí.

Použití: ideální jako první vrstva pro zimní sporty, bivakování a turistiku v chladnějším počasí. Celoročně pak jako samostatná vrstva na běhání, cyklistiku, atd. Triko je skvělé také pod motorkářskou kombinézu.

Výrobek je ultralehký a skladný. K triku doporučujeme do kompletu spodky VIDOR ve stejném designu.

Materiál: 71% polypropylen, 21% polyamid, 8% elastan
Značka: KLIMATEX
Barva Černá
Velikost M
Materiál 71% polypropylen, 21% polyamid, 8% elastan

Další produkty od výrobce KLIMATEX


Top