USN Phedracut Lipo X 80 kapslí

Tento akční kus USN Phedracut Lipo X 80 kapslí od známé společnosti USN naleznete teď ve výprodejové akci. Akční cena již od 816 Kč
Cena: 816 Kč

Je produkt, díky němu budete mít svoji hmotnost pod kontrolou. Jedna z účinných látek je vysoce biologicky dostupný katechinový komplex ze zeleného čaje (Camellia sinensis), podporuje metabolismus a oxidaci tuků.

je produkt, díky němu budete mít svoji hmotnost pod kontrolou. Jedna z účinných látek je vysoce biologicky dostupný katechinový komplex ze zeleného čaje (Camellia sinensis), podporuje metabolismus a oxidaci tuků. Zelený čaj potlačuje enzym katechol-O-methyltransferázu, což pomáhá předcházet hromadění tělesného tuku. Přípravek obsahuje vitamin B6, který přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a snižuje únavu. Kofein podporuje soustředění a snižuje únavu. Bez obsahu laktózy a lepku.

SLOŽENÍ:

obsahuje: Sinetrol® (Extrakt z Grapefruitu (Citrus paradisi L.), Extrakt ze semen Guarana (Paullinia cupana Kunth), Extrakt z Pomeranče (Citrus sinensis L. Osbeck)), Plnící složky (Mikrokrystalická celulosa), Zeleninové kapsle (Leštící složka (Hydroxypropylmethylcelulosa), Barviva (Křemičitan draselnohlinitý, oxid titaničitý, oxid železnatý a hydroxid železnatý)), Anhydrid kofeinu (Extrakt z zelených kávových zrn), EnXtraTM (10:1 Extrakt z kořene Alpinia galanga), Extrakt ze zeleného čaje (20:1 Extrakt z listů Camellia sinensis), Protispékavé složky (Hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý), Bisglycinát zinečnatý, D-Pantothenát, Vápník, Pyridoxin HCl.

DÁVKOVÁNÍ:

Užívejte 2 kapsle dvakrát denně nebo 4 kapsle jednou denně ráno před snídaní nebo ranním tréninkem.

Upozornění:

Nepřekračujte maximální doporučenou denní dávku. Obsahuje vysoký obsah kofeinu (v jedné dávce (4 kapsle) 200mg). Přípravek neslouží jako náhrada za pestrou denní stravu. Přípravek neslouží k prevenci ani léčbě nemocí či zranění a neměl by být užíván místo léků. Dodržujte pitný režim minimálně 8-10 sklenic vody za den. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Referenční hodnota příjmu pro dospělého člověka je 8400kJ/2000kcal

Upozornění pro alergiky: Neobsahuje běžné alergeny.

Vitamíny a minerály

v 1 kapsli v 1 dávce 4 kapsle
Vitamín B5 – kyselina pantothenová 0,23 mg (4%*) 0,9
Vitamín B6 – pyridoxin 0,08 mg (6%*) 0,30
Zinek 0,4 mg (4%*) 1,60 mg (16%*)

Ostatní a speciální doplňky

v 1 kapsli v 1 dávce 4 kapsle
Extrakt ze zeleného čaje – Green Tea Extract 12,5 mg 50 mg
Kofein celkem 50 mg 200 mg
Sinetrol® (Citrus paradisis L., Paullinia cupana Kunth, Citrus sinensis L. Osbeck) 225 mg 900 mg
EnXtraTM (Alpina galanga) 50 mg 200 mg

Značka: USN
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Spalovače tuků

Další produkty od výrobce USN


Top