WINNWELL Shooting Pad JR

Akční a ve slevě produkt WINNWELL Shooting Pad JR od kvalitní značky Winnwell snadno naleznete na našich stránkách nyní levně! Nyní lze objednat jen za 859 Kč
Cena: 859 Kč

Desky Winnwell Shooting Pad jsou vyrobeny ze směsi speciálních polymerů, které jsou obsahem umělého ledu. Kluznost desky je srovnatelná s klasickým ledem. Můžete tak bez obav trénovat střelbu s klasickým hokejovým pukem. Extrémně rychlé jsou na plochách Winnwell tréninkové puky Green Biscuit. Pokud tedy chcete trénovat techniku s holí, stickhandling doporučujeme vyzkoušet tuto kombinaci. Jaká je životnost desek? Jsou téměř nezničitelné. Při běžném zacházení (deska bude sloužit k tréninku střelby nebo jiných hokejových dovedností) vydrží opravdu hodně. Opotřebení a škrábance, s kterými se musí počítat, nijak neovlivňují výborné vlastnosti desek, nebo jejich kluznost. Škrábance a drobné rýhy navíc umocňují vlastnosti klasického ledu, který také není 100% hladký. Jak se ale říká, všeho moc škodí! Pokud máte na desce drobný štěrk nebo ostré kamínky vždy je dobré desku omést a očistit. Je potřeba nějaká speciální údržba? Není! Na desky se nepoužívají žádné speciální přípravky, nebo leštiče. Pokud je deska špinavá, stačí ji zamést, nebo utřít vlhkým hadrem, nechat oschnout a můžete znovu začít trénovat.
Deska Shooting Pad JR

Nejmenší ze střeleckých desek. Deska Winnwell Shooting Pad JR má rozměry 1 x 0,5 m. Tloušťka desky je pak 3 mm. Díky rozměrům je tato deska oblíbené zejména pro velmi snadnou manipulaci a přenosnost. Je opatřena madlem, desku chytnete jako tašku a můžete vyrazit na trénink. Střelecká deska – Shooting pad JR je velikostně uzpůsobena opravdu pouze pro trénink střelby. Pokud chcete trénovat stickhandling nebo další prostorově náročnější dovednosti vybírejte větší desky (Pro, Extreme).

Desku lze použít venku i doma. Střelecká deska ochrání Vaší drahou hokejku proti poškození, jak se tomu stává na tvrdém povrchu jako je beton nebo dlažba. Povrch desky maximálně simuluje klasický led.

Rozměry 1 x 0,5 m (šířka cca 2-3mm)
Kluznost jako klasický led, simuluje opravdovou ledovou plochu
Deska má praktické madlo pro lepší manipulaci
Při použití střelecké desky odpadají starosti s nežádoucími značkami, čmouhami od holí či hokejových pásek na podlaze, dlažbě apod.
Sluneční paprsky nemění vlastnosti desky
Lze používat doma i venku
Doporučujeme používat spolu s nahrávačem One-Timer Passer
Značka: Winnwell
Barva vícebarevná

Další produkty z kategorie Hokejové doplňky

Další produkty od výrobce Winnwell


Top