Wolf Tooth Nářadí 6-bit Hex Wrench Multi-tool Oranžová

Tento exkluzivní produkt Wolf Tooth Nářadí 6-bit Hex Wrench Multi-tool Oranžová od známého výrobce Wolf Tooth seženete u nás nyní opravdu levně. Nabídky již od 936 Kč
Cena: 936 Kč

Nový šestibitový imbusový klíč Wolf Tooth je tenký, silný multifunkční nástroj s 11 funkcemi pro běžné opravy kol a každodenní potřeby. Uvnitř ploché rukojeti je uloženo šest šestihranných bitů, které zapadají do konce kulové otočné hlavy pro použití. Mezi 11 funkcemi patří: 2, 2,5, 3, 4, 5, 6 a 8 mm hex; šroubováky s plochou hlavou 3,5 křížový šroubovák 2; a bity kompatibilní s T10 a T25 Torx. Všechny bity jsou opatřeny ED povrchovou úpravou a jsou odolné proti korozi.

Nástroj je dostatečně malý, aby se vešel do kapsičky, batohu nebo do kapsy, a má volitelný nástavec na kroužek na klíče, který se vejde na jakýkoli přívěsek na klíče pro použití mimo kolo (tento model je dodáván bez nástavce na kroužek na klíče).
Přívěsek na klíče je možností pro ty, kteří chtějí mít na kole nebo mimo něj multifunkční nářadí pro každodenní potřeby. Tělo klíče je zajištěno proti otevření právě připojitelným nástavcem na kroužek klíčů. Rukojeti mají také magnetický uzávěr, aby zůstaly zavřené, když není připojen přívěsek na klíče.

• Váha: 53g | 62g with Keychain
• Zahrnuje: Six Bits: 2, 2.5, 3, 4, 5, 6, and 8mm hex; flat head #3.5 and Phillips #2 screwdrivers; and T10 and T25 Torx-compatible bits
• Materiál: 7075-T6 aluminum
• Made in the USA
Značka: Wolf Tooth
Barva oranžová

Další produkty z kategorie Nářadí na kolo

Další produkty od výrobce Wolf Tooth


Top