Wtb Plášť Resolute 700×42 Tcs Light Fast Rolling Sg2 Černá

Oblíbený a akční produkt Wtb Plášť Resolute 700x42 Tcs Light Fast Rolling Sg2 Černá od populárního výrobce Wtb naleznete tady a teď ve slevě. Nyní lze objednat jen za 1368 Kč
Cena: 1368 Kč

Resolute 42 je nekompromisní gravel plášť, který zvládne každé podmínky. Malé čtvercové výstupky poskytují konzistentní jízdní vlastnosti v různých terénech, zatímco jejich volné rozložení zabraňuje zanesení vzorku, když se podmínky stávají nepředvídatelné. Velice pohodlný plášť, který díky své šířce 42 mm uhladí i rozbitou cestu a to za každého počasí.

Nová ochrana plášťů WTB – SG2

Ochrana plášťů SG2 kromě nízké hmotnosti zajistí i skvělou ochranu proti proražení a defektu. Takovéto pláště mají vysokou hodnotu 120 TPI – neboli počet vláken na 1 palec (threads per inch), která vyjadřuje hustotu vláken v kostře pláště. Tato nová ochranná vrstva je lehká a obsahuje ultratenkou nylonovou vložku, která kryje celou plochu pláště od patky k patce. Vy tak můžete vyrazit na jakýkoliv povrch bez obavy z proražení.

O kolik jsou nové pláště s SG2 odolnější? Laboratorní testy ukazují, že přidání ochranné vrstvy SG2 poskytuje o 33% lepší ochranu bočnic plášťů a o 17% lepší ochranu běhounu než standardní pláště s 60 TPI bez SG2. Gravel vyjížďky jsou stále častější a delší. Jezdci se nezaleknou ani náročného terénu. Proto WTB přichází s odolnými plášti, které vás podrží na jakémkoliv povrchu.

USAGE: Gravel / Cyclocross / Bikepacking

CONDITIONS: Hardpack / Dirt / Gravel / Loose / Wet
Značka: Wtb
Průměr kol 28″
Barva černá

Další produkty z kategorie Pláště na kolo

Další produkty od výrobce Wtb


Top